Този февруари най-незабравимото парти с упойващи вещества не е каквото

...
Този февруари най-незабравимото парти с упойващи вещества не е каквото
Коментари Харесай

Филмова вакханалия с „Кокаиновата мечка“ през февруари само в кината

Този февруари най-незабравимото празненство с упойващи субстанции не е каквото си мислите. Само в кината ни чака среща с Кокаиновата мечка – луда черна комедия, въодушевена от невероятна същинска история от 1985 година за изгубени 40 кг кокаин и черната мечка, която ги изяжда.

След като наркотрафикант изхвърля кокаин на стойност милиони долари от катастрофиращ аероплан, вбесеният му необут изпраща най-доверения си асистент и своя не изключително кадърен наследник да открият и да върнат изгубения опиат. Двамата влизат в конкуренция с полицията, с цел да се доберат първи до кокаина, само че откриват, че към този момент са изпреварени от… гигантска черна мечка. Заедно с локалните горски рейнджъри, група туристи, младежи и една разтревожена майка, двамата се изправят пред ужаса на погълналия зашеметяващи количества кокаин, 200-килограмов висш див звяр, който спретва незабравима наркотична вакханалия в търсене на още дрога… и кръв.

Трейлърът на Кокаиновата мечка ни среща със напълно дребна част от историята и героите, само че разкрива извънредно занимателния, на моменти граничещ с парадокса, само че и малко тъмен звук на кино лентата, който дава обещание най-пристрастяващото киноизживяване на сезона.

Режисьор на Кокаиновата мечка е Елизабет Банкс (Перфектният темп 2) по сюжет на Джими Уордън (The Babysitter: Killer Queen). Продуценти са Фил Лорд, Кристофър Милър, Елизабет Банкс, Макс Хендълман, Брайън Дъфийлд, Адитъа Суд. В основните функции са Кери Ръсел, О‘Шей Джаксън-младши, Олдън Ерънрайк, Джеси Тайлър Фъргюсън, Бруклин Принс, Крисчън Конвъри, Исая Уошингтън, Арън Холидей, Марго Мартиндейл и непрежалимия Рей Лиота, в една от последните си снимани функции.

Вилнеем с Кокаиновата мечка от 24 февруари единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР