Този дебат ще завърши така, както започна – скандално, неприятно,

...
Този дебат ще завърши така, както започна – скандално, неприятно,
Коментари Харесай

Зарков: Със субсидиите се покриха темите за цената на горивата, застрояването и други проблеми

„ Този спор ще приключи по този начин, както стартира – скандално, неприятно, с повече премълчано, в сравнение с казано. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков в границите на дебата по второто четене за понижаване на партийната дотация
" Колкото и да се приказва последните три-четири седмици по този въпрос, не се сподели нищо всъщност . Ако това беше задачата ви, в случай че първичната концепция е била това – обществената полемика да бъде ангажирана с тематиката за партийните пари, а не със сериозните проблеми на българското общество - е, в това сякаш успяхте “, акцентира Зарков.
По думите му са се не запомнили грешките на Министерство на финансите, което е направило по този начин, че да се заплаща повече, в сравнение с написа в бюджета.
„ Не се видяха митингите, свързани с цената на горивата. Не се видяха митингите на медицинските сестри. Не обръщате внимание на митингите за застрояването на София.
Слепи и глухи оставате за тези, които стачкуват, защото Законът за Черноморското крайбрежие е по-строг към тези с палатките, в сравнение с към тези с багерите “, сподели още Зарков.
По думите му се санкционират по-слабите, с цел да укрепят по-силните . Зарков акцентира, че огромните и мощни партии ще имат пари, а тези, които се борят за публично доверие няма да имат.
Покрихте тези тематики с единия лев , най-малко към този момент. Предупреждавам ви, ще платите сериозна цена за това. Вие освен започнахте съревнование към дъното, вие сте на път да го спечелите “, акцентира Зарков.
Заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски пък прикани да има представители на Министерски съвет по време на разискването на точката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР