Този брифинг е отговор на БСП. Денят в който европейските

...
Този брифинг е отговор на БСП. Денят в който европейските
Коментари Харесай

ГЕРБ с мълниеносна реакция на атаката на БСП за завода за отпадъци

" Този брифинг е отговор на Българска социалистическа партия. Денят в който европейските водачи са в Спфия и взимат исторически решения, не е моментът за тези неща. Това е може би пета фаза за един от най-успешните планове за основаване за изцяло обособяване на отпадъците в Спфия. През 2015 година бяха издигнати първите съоръжения, които носят изгоди на хората и околната среда. Проектът е усъвършенстван от Европейска комисия ", съобщи на брифинг в Народното събрание някогашният министър на околната среда и водите Ивелина Василева, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

По-рано през днешния ден Калоян Паргов от Българска социалистическа партия, съобщи, че социалистите желаят заводът за преправка за боклуци да бъде построен в с. Яна, а не в Топлоелектрическа централа – София, с цел да спестим замърсяването в София и напрежението измежду жителите.


" Тук има най-хубави налични техники, които се употребяват в над 300 европейски града. Целта е да се обезпечи опция за потребление на различно гориво от топлофикация София. Предложенията и обвиняванията на Българска социалистическа партия не са навременни, като се има поради, че площадката се избира още при започване на плана. Интерпретираме държанието на Българска социалистическа партия като бойкот на следващо огромно европейско събитие ", приключи депутатът от ГЕРБ.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР