Този арест не бе направен по най-правилният начин. И в

...
Този арест не бе направен по най-правилният начин. И в
Коментари Харесай

Ген. Миланов намери хиляди пробойни в ”професионализма” при ареста на Иванчева

Този арест не бе изработен по най-правилният метод. И в целия развой има доста странности. Това сподели ген. Румен Миланов и изброи доста странности и непрофесионални дейности на служителите на реда, следователите и прокуратурата.
Този арест е пред Спортната палата. Но за всяка интервенция се прави прелиминарен проект. Ако не са го правили, жалко за професионализма. Планът цели процесуалност, правда, в случай че стане неточност, да се носи отговорност, сподели още той.

Това място нанесе вреди на градския превоз и обществеността. Държаха кметица с белезници, с цел да се се вземат натривки. Но те се вземат незабавно, уточни генералът.

Защо парите се броят на асфалта. Тези две дами бяха там, само че не участваха в броенето. Те трябваше да гледат. Така не се прави, безапелационен бе специалистът.

Неприлично бе да броят парите на земята. Това ли е успеваемостта? Така не се прави. Има си ред за тези неща„ Извършват се процесуалните дейности по най-интелигентен метод, продължи да изрежда пропуски той.

Къде беше медиаторът?, попита генералът.

Миланов разяснява и така нататък светене. Прокуратурата прави конференция. Гешев сподели тука някъде светят ръцете...Това се документира със фотоси. Едно е да светят дланите, напълно друго по носа, от горната страна, изпод, уточни той.

Защо хората бяха с маски? С маски би трябвало да са, когато задържаме терористи, наркотрафиканти, при всеобщите вълнения. От кой се крият, от закона. Това е неприемливо. Какво като ги разпознаят. Като ви е боязън, има решение. Или се хващаш на тази игра. Има съществени правила на полицейските органи, прокуратура и разследване.

Останах с усещането, че казусът не бе изкусен. Изявлението прави Ваклин преди два месеца. Били в чужбина и не са пристигнали за подкупа. Те ще дойдат, по траверсите ще се върнат, пошегува се генералът.

Не желаеме гладиоатори, а правов ред, безапелационен бе той.

Гражданско дружение през днешния ден изиска цялостното премахване от прокуратурата на станалия за посмешище Гешов и шефа на КОНПИ, както и запор на имуществото им.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР