Toyota вече завърши 100-ия GR Supra GT4 за клиентски състезания.

...
Toyota вече завърши 100-ия GR Supra GT4 за клиентски състезания.
Коментари Харесай

Стотната клиентска Toyota GR Supra GT4 е готова - видео

Toyota към този момент приключи 100-ия GR Supra GT4 за потребителски надпревари. Филиалът за моторни спортове чества индустриалната годишнина на спортния автомобил GT със строго стеснен специфичен модел. Ще бъдат пуснати единствено три бройки от GR Supra GT4 100 Edition.

В допълнение към извънредното покритие на боята, особено проектираните детайли на каросерията начело и табела със сериен номер характеризират специфичния модел, който, сходно на елементарните спортни коли, е основан на класическата Toyota GR Supra за пътя.

С GR Supra GT4, който е разполагаем от пролетта на 2020 година, Toyota Gazoo Racing предлага професионално квалифициран спортен автомобил за потребителски спорт, с който частни водачи и млади гении могат да вземат участие в GT4 събития по целия свят.



79 победи в класа си и 20 генерални победи, както и 207 класирания на подиума в 317 надпревари свидетелстват за изключителния връх на модела - даже без да се броят надпреварите от сезон 2023 на моторните спортове. През 2023 година единствено в Европа общо 27 спортни автомобила Toyota GT4 ще се борят за точки и успех в разнообразни класове и серии като Nürburgring Endurance Series и ADAC GT4 Germany. GR Supra GT4 се състезава в други райони на света, обичащи моторните спортове(20 в Северна Америка, дванадесет в Азия).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР