Toyota RAV4 стартира през 1994 г. за да постави нови

...
Toyota RAV4 стартира през 1994 г. за да постави нови
Коментари Харесай

Тематичен ден на Toyota RAV4 – 1 октомври, Кьолн - видео

Toyota RAV4 започва през 1994 година с цел да сложи нови механически стадии по пътя към мобилноста на японската компания без излъчвания, с акумулатори и задвижвания с горивни кафези. До през днешния ден повече от единадесет милиона купувачи на SUV са се доверили на RAV4. Този триумф Toyota Collection (Toyota Allee 2, 50858 Cologne) ще отпразнува в събота, 1 октомври, от 10 сутринта до 14 часа с тематичен ден за RAV4.

Входът за общественото разкриване в най-голямата сбирка на Toyota в Германия ще е безвъзмезден, както и паркингът, където фен-общността ще се срещне с редки RAV4 и други класики. Един ранен RAV4 FunCruiser от 1994 година ще ви кани да влезете. Колоритен като арт автомобил, този освежаващо друг автомобил със задвижване на четирите колела, чието моделно име RAV4 е редуциране от „ Recreational Active Vehicle with 4-wheel drive “, се трансформира в звездата на летния шлагер „ Fun in the Sun “.

Японският автомобил, който в началото се предлага единствено като модел с три порти, а по-късно се предлага и като по-голям модел с пет порти, незабавно надмина всички упования. Днес, пет генерации по-късно, Toyota създава към един милион RAV4 годишно, което прави Toyota RAV4 най-продаваният SUV в света през 2021 година



Докато второто издание на RAV4, стартирано през 2000 година с изменчиво газоразпределение за бензинови мотори, удостовери водачеството си в сегмента, третото RAV4 от 2006 година също укрепи флотилиите на планинските спасители, пожарните бригади и избавителните служби. В четвъртото потомство на RAV4 Toyota комбинира хибридно задвижване и задвижване на четирите колела за първи път през 2015 година, което беше сензация в сегмента по това време.

За настоящето пето потомство на RAV4, Toyota прави гражданска война в тази технология още веднъж, защото електрическата система за задвижване на четирите колела AWD-i в този момент употребява втори електрически мотор, с цел да изпрати спомагателен въртящ миг към задната ос.

Всички тези еволюционни стъпки на RAV4 могат да бъдат изпитани от близко на общественото разкриване на Toyota Collection. В изложбената зала са изложени общо 75 типичен модела Toyota от седем десетилетия насам. Там на към 1800 квадратни метра са събрани всички паметни модели на Toyota - от пъргавия градски автомобил Starlet до първокласния Crown, плюс спортните звезди Celica и MR2, само че също по този начин и офроуд ветерана Land Cruiser или извънредната Toyota 2000 GT.

Всеки, който също е резервирал един от лимитираните билети за музея на моторния спорт Toyota Gazoo Racing Europe GmbH (TGR-E), може също да чака обиколка с екскурзовод на именитите спортни коли на Toyota от Льо Ман, Формула 1 или Световния рали шампионат.

Следващият късмет за безвъзмездни билети е за спортния „ трезор “ на TGR-E е за идващото разкриване на Toyota Collection, което ще се организира в първата събота на ноември. Под мотото „ Голям пробег “ ще бъдат наградени всички декларирани от публиката модели на Toyota с извънредно огромен пробег.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР