Toyota педстави на изложбата CES 2018 в Лас-Вегас концепт с име

...
Toyota педстави на изложбата CES 2018 в
Лас-Вегас концепт с име
Коментари Харесай

Toyota представи в CES автономния шатъл e-Palette Concept - видео

Toyota педстави на изложбата CES 2018 в Лас-Вегас концепт с име e-Palette, разработен с присъединяване на Amazon, DiDi, Mazda, Pizza Hut и Uber. Става дума за изцяло автономен електромобил с отворен управляващ интерфейс, допускащ на компаниите партньори да инсталират собствена автоматизирана система за ръководство.

Toyota e-Palette Conceptвсъщност е една кутия на колела с 3 дължини от 4 до 7 метра. Голямата височина и отсъствието на дизайнерски извивки в силуета на e-Palette позволяват максимално дейно потребление на полезното пространство за транспорт на пътници или товари. Партньорите на Toyota ще могат да подреждат вътрешното пространство на машината по свое собствено убеждение.

Японците настояват, че Toyota e-Palette Concept може да стане център на бизнес-екосистема, в основата на която ще се употребява фирмената платформа Mobility Services Platform (MSPF), за разработка на комплект подключваеми мобилни решения и “гъвкав ” целево автомобил. Заедно с Amazon, DiDi, Mazda, Pizza Hut и Uber японският производител желае да създаде обширна “екосистема ” за апаратна и програмна поддръжка, която да подпомогне на цяла група от компании в използването на напредничави мобилни технологии за още по-качествено обслужване на клиентите им.



Компаниите-партньори не са задължени да използват технологиите за автономно управление на Toyota. Всеки участник в проекта може да основава и използва собствено съоръжение и програмно обезпечаване. Цялата информация на компаните-партньори ще постъпва в дата-център на Toyota, където клиентите ще могат да обработват заплащанията, да контролират положението на транспортното си средство или да планират логистиката и обслужването му.

Пускането на новата технологична транспортна “екосистема ” и концепция за подвижност в деяние Toyota възнамерява за 2020-а година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР