Toyota Motor Corporation обяви, че продадените представители на компанията, оборудвани със системата

...
Toyota Motor Corporation обяви, че продадените
представители на компанията, оборудвани
със системата
Коментари Харесай

Toyota с 10 000 000 коли със системата Toyota Safety Sense

Toyota Motor Corporation разгласи, че продадените представители на компанията, оборудвани със системата за дейна сигурност Toyota Safety Sense са достигнали границата от 10 000 000 единици в световен мащаб.

Системата Toyota Safety Sense, която сплотява в себе си решения за подкрепяне на предотвратяването или избягването на удар с друго транспортно средство, пешеходец или велосипедист, се предлага от Toyota в 68 страни в целия свят, а до 2020 година е планувано да бъде стартирана на още 32 пазара. Системата за активна безопасност е е част от оборудването на 90% от продаваните от марката артикули в Япония, Северна Америка и Европа, и е в състояние да понижи възможност от удар с превозно средство начело със 70% и с 90% при положение, че е комбинирана с наличният ICS образован сонар.

От Toyota Motor Corporation плануват, че до края на годината, броят на оборудваните с Toyota Safety Sense система коли на марката в Япония ще доближи 3 000 000, 5 000 000 в Северна Америка и съвсем 2 000 000 в Европа.

Към момента, системата Toyota Safety Sense включва функицоналност за подпомагане на предотвратяването или избягването на удар, адаптивен круз надзор за поддържане на безвредно разстояние с движещо се начело транспортно средство, система за предизвестие при неволно напускане на пътното платно, автоматични фарове и различаване на пътни знаци.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР