Toyota Aygo е коронясана за най-добрата кола за начинаещи шофьори,

...
Toyota Aygo е коронясана за най-добрата кола за начинаещи шофьори,
Коментари Харесай

Най-добрата кола за начинаещи шофьори е Toyota Aygo, според проучване

Toyota Aygo е коронясана за най-хубавата кола за начинаещи водачи, разкрива ново изследване. Проучване измежду 1000 водачи, минали изпита си през последните три години, сподели тъкмо какво търсят в първия си комплект джанти.

За 30% от интервюираните достъпността е основна, като 65% не желаят отделиха повече от £8,000 за първичното си транспортно средство. Разходите за застраховка също са главно основание за 27%, до момента в който 24% се концентрират върху пробега и горивната успеваемост.

Имайки поради тези фактори, CarGurus сформира Ръководство за пазаруване за първи път, предлагащо препоръки и информация подобаващ за разнообразни бюджети.

Toyota Aygo непрекъснато реализира високи резултати в областите, считани за най-важни от изследването, което го прави най-хубавият избор за начинаещи зад кормилото.

CarGurus Крис Напман разяснява: „ Въпреки че никоя кола не дава отговор на всяко едно условие, сложено от респондентите в нашето изследване, Toyota Aygo е моделът, който се приближава най-мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР