Той участва в новия епизод на подкаста на Dir.bg Trendy. Желез

...
Той участва в новия епизод на подкаста на Dir.bg Trendy.
Желез
Коментари Харесай

Коя реклама е ефективна


Той взе участие в новия епизод на подкаста на Dir.bg " Trendy ".

Желез дава образец с акция на медията Channel 4, която употребява Като по-този метод действително се оказва помощ на тези хора и се трансформира целия диалог в английското общество по време на Олимпийските игри.Според Желез, през днешния ден рекламната промишленост работи доста по-бързо, дейно и систематизирано, с доста повече процеси от преди. " Голяма част от хората, които са гледали " Mad Men " знаят, че рекламната промишленост през днешния ден няма общо с тази през 60-те на 20 век. Преди 20 години акциите представляваха един типичен ТВ клип, в 30 секунди и основна визия за щемпел и билборд. Днес се изискват доста по-мащабни и сложни акции, с доста повече медийни точки, които да доближават до потребителите ".

Още в подкаста:

Как обществения детайл диференцира другите артикули?

Защо понижава хуморът в рекламите?

Вярна ли е през днешния ден фразата, че " Ако нещо има потребност от реклама - то ти нямаш потребност от него ", в случай, че международни марки като Tesla и Amazon трансформираха политиките си и започнаха се да популяризират?

Кои са положителните образци за рекламни акции със обществен детайл?

Какво е наследството на българските първенци в Cannes Young Lions?Последвайте ни в: Spotify - Гугъл Podcasts - Apple Podcasts - Anchor - Pocket Casts - RadioPublic
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg