Той ще бъде представен на 13-ти май тази година. Vivo обяви,

...
Той ще бъде представен на 13-ти май тази година.
Vivo обяви,
Коментари Харесай

Новият крал на телеобективите: тийзър показва огромния супертелеобектив на Vivo X100 Ultra с 200MP сензор

Той ще бъде показан на 13-ти май тази година.

Vivo разгласи, че X100 Ultra ще бъде първият смарт телефон на пазара с 200-мегапикселов супертелеобектив Zeiss. Той ще разрешава детайлно разглеждане на обектите от доста огромно разстояние.

Изданието оповестява, че Vivo X100 Ultra ще бъде оборудван с 200-мегапикселовия оптичен датчик за изображения Samsung HP9. Обективът ще има фокусно разстояние 85 мм.

X100 Ultra ще разполага и с 50-мегапикселова съществена камера Sony LYT-900 с усъвършенствана система за стабилизация. Както и с 50-мегапикселов ултраширокоъгълен фотомодул. Vivo X100 Ultra ще има 6,78-инчов AMOLED E7 екран с 2K резолюция и 120Hz периодичност на освежаване. Той ще се базира на процесора Snapdragon 8 Gen 3, комбиниран с до 16GB LPDDR5x RAM, до 1TB UFS 4.0 флаш памет и поддръжка на 80W бързо зареждане.

Според изтеклата към сегашен ден информация Vivo X100 Ultra ще поддържа двупосочна сателитна връзка. А неотдавна вицепрезидентът по новите артикули на Vivo Хуанг Тао неотдавна съпостави смарт телефона със основаването на професионален фотоапарат, който работи и като телефон. Той сподели, че неговата компания е основала толкоз добър във фотографско отношение смарт телефон, че той повече наподобява на професионален фотоапарат, от който могат да се организират телефонни диалози

Според авансово оповестената вътрешна информация цената на Vivo X100 Ultra стартира от 930 щатски $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР