Той се превърна в звезда покрай главните си роли в

...
Той се превърна в звезда покрай главните си роли в
Коментари Харесай

Хю Грант: Вече съм грозен и дебел за романтични комедии

Той се трансформира в звезда около основните си функции в куп сантиментални комедии – „ Нотинг Хил “, „ Дневниците на Бриджит Джоунс “, „ Срок за влюбване “, „ Наистина обич “, „ Четири сватби и едно заравяне “ и т. н. – само че Хю Грант счита, че ерата му в този вид продукции към този момент е завършила. В новия брой на The Hollywood Reporter 58-годишният артист показа забавни неща по разнообразни тематики:

За присъединяване си в сантиментални комедии: „ Вече съм прекомерно остарял и пълен, с цел да се фотографирам в такива продукции и върша други неща. А и по-малко ненавиждам себе си “.

За хонорарите си: „ Получавах купища пари за тези функции. Бях късметлия. За множеството от тези сантиментални комедии – мога да застана зад тях, 1-2 бяха малко шокиращи, само че другите са ок и хората ги харесват. А аз съм човек, който надълбоко има вяра, че нашата роля е да забавляваме “.

За това какво би трансформирал при започване на кариерата си: „ Бих взимал разнообразни решения и бих правил разнообразни неща. Вместо това правех едно нещо по 17 пъти “.

Въпреки желанието на Хю повече да не се снима в сантиментални комедии, той зарадва почитателите си с 12-минутен скеч, влизайки в облика на Чарлз от „ Четири сватби и едно заравяне “, с цел да означи 25-годишнината от излизането на кино лентата.

Източник: tialoto
Снимка: The Hollywood Reporter
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР