Той се отказа от политическа дейност още през 2012. Официално

...
Той се отказа от политическа дейност още през 2012. Официално
Коментари Харесай

Отмъщение От Отвъдното! Няма Да Повярвате Кой Спретна Ареста На Саркози!

" Той се отхвърли от политическа активност още през 2012. Официално съобщи, че се отдръпва от политиката. Изведнъж, обаче, в този момент се развива една история, която стана известна през 2012 година с разкрития, които разрешиха да се предложи, че при предизборната акция през 2007 Никола Саркози е получил много забележителна сума от тогавашния либийски водач Муамар Кадафи, с цел да завоюва изборите ", разяснява Тодоров.

" Тогава противник на Саркози беше социалистката Сеголен Роял, която даже неотдавна реагира на ареста на Саркози като изиска истината да излезе нескрито и нека жителите схванат дали двамата тогава са били при равни условия ", напомни политологът. Това обаче не може да бъде главната причина да се повдигне в този момент такова обвиняване, добави проф. Тодоров.

" Предполагам, че в този момент е изтекла информация от страна на либийци, свързани с Моамар Кадафи, които наподобява желаят да си отмъстят на Саркози. Защо на Саркози - тъй като тъкмо по времето на неговото ръководство Кадафи беше свален и погубен от бунтовниците, подпомагани и от Франция. Но Франция храни пиетет към някогашните си президенти и в случай че нямаше доказателства, които да устоят в съда, надали прокуратурата би се заела с сходна акция. Разбира се, всичко би трябвало да бъде потвърдено в съда. Не изключвам и поврат, само че не е доста ясно по какъв начин ще приключи всичко това ", приключи проф. Тодоров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР