Той също така подчерта войната в Украйна, конфликта Израел-Хамас, неморалното“

...
Той също така подчерта войната в Украйна, конфликта Израел-Хамас, неморалното“
Коментари Харесай

Папа Франциск призовава за глобална забрана на „презряното“ сурогатство

Той също по този начин акцентира войната в Украйна, спора Израел-Хамас, „ аморалното “ произвеждане на нуклеарни оръжия, ескалиращата климатична рецесия и миграцията като други области на угриженост за човечеството.

87-годишният сподели, че животът на нероденото дете би трябвало да бъде предпазен, а не „ потискан или превръщан в обект на трафик “.

Папата сподели: „ Смятам за отвратителна практиката на по този начин нареченото сурогатно майчинство, което съставлява тежко посягане върху достолепието на дамата и детето, основаващо се на употреба на обстановки на материални потребности на майката. “

Последно месец, той публично утвърди разрешаването на римокатолически свещеници да благославят еднополови двойки в радикална смяна в политиката на Ватикана.

Но последните му мнения евентуално ще антагонизират про-ЛГБТК групите, защото сурогатното майчинство - което е, когато жена носи и ражда дете за различен човек или двойка - постоянно се употребява от гейове или лесбийки сътрудници, които желаят да имат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР