Той пристигна в пълно съзнание в лечебното заведение заедно с

...
Той пристигна в пълно съзнание в лечебното заведение заедно с
Коментари Харесай

България Изтръпна! Млада Футболна Звезда Се Трополи Безжизнен Преди Мач!

Той дойде в цялостно схващане в лечебното заведение дружно с един от ръководителите на неврокопския клуб Лъчезар Карталов.

На място бе осъществена хирургическа намеса на лицевата рана. След прегледа и операциите М. Иса не пожела да бъде арестуван в болничното заведение и дружно със съотборниците си се прибра в Гоце Делчев. В диалога с лекарите станало ясно, че играчът не е съобщил за моментното си неразположение преди срещата, без да пита почнал разгрявката и натоварването е дало отражение.

Според медиците става въпрос за проблем, предизвикан от недоспиването и нарушавания хранителен режим на футболиста. Състезателят ще бъде подложен на спомагателни прегледи, само че сигурно ще отсъства от терените най-малко десетина дни.

„ Мустафа не е споделил нищо поради мощното си предпочитание да играе, просто е желал да помогне на тима. Дори след напускането на болничното заведение изрази предпочитание да влезе в игра, което приказва какъв брой виновен е. Случката повлия на нашите футболисти и те не съумяха да преодолеят шока. Чест прави на момчетата, че изиграха мача, въпреки че имаше опция той да не се състои. Благодаря на всички, с чиято интервенция бе реагирано навреме и Мустафа бе траспортиран допустимо най-бързо до болничното заведение в Сандански, където се погрижиха за него “, разяснява Л. Карталов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР