Той представи не само на думи, но и с видеоматериали

...
Той представи не само на думи, но и с видеоматериали
Коментари Харесай

Ето ги новите оръжия, представени от Путин

Той показа освен на думи, само че и с видеоматериали някои от последните съветски разработки в областта на оръжията. Повечето от тях не са загадка и за тях изтичаше информация, само че в този момент те получиха и съответни облици.

Вижте кои са най-новите съветски оръжия, за които Владимир Путин разгласи, че ги няма към момента нито една страна в света. Представянето е на "Ведомости ".

1. Междуконтинентална балистична ракета "Сармат ". Тя ще размени украинската ракета "Воевода ". Производството й се възнамерява да бъде концентрирано на цех "Крласмаш " в Красноярск. Обявените периоди по тази стратегия към този момент се движат с 2-3 години забавяне. последни изпитания-в края на 2017 година

2. Крилата ракета с нуклеарна бойна глава. финален пуск- през декември 2017 година на полигон в Централна Русия. За първи път е оповестено,че се работи по основаването й. Има безграничен радиус на деяние и непредсказуема траектория.

3. Безпилотен дълбоководен уред с огромна отдалеченост на курса. въоръжен с ядрено-енергийна бойна глава, само че може да бъде екипиран и с нормално въоръжение. последни изпитания-през 2017 година. Превъзхожда в скорост подводниците и торпедата.

4. Хиперзвукова противокорабна ракета "Кинжал ". Далечина на полета-2000 км. Изстрелва се от МиГ-31. Разработена е от Неправителствени организации по машиностроене. на бойно дежурство в Русия е от 1 декември 2017 година
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР