Той посочи още, че при едно ново служебно правителство на

...
Той посочи още, че при едно ново служебно правителство на
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Янев и ”Възраждане” може да предизвикат опасни за страната събития

Той уточни още, че при едно ново служебно държавно управление на някого може на някого да му хрумне България още веднъж да купува газ от Русия газ, тъй като договорът с " Газпром " е до декември. " Може да им се стори задоволително да заплащат в рубли и това ни тормози, тъй като може да върне България в една евразийска орбита ", сподели Мирчев.

Според него с помощта на " ИТН " остарелият модел тържествува. " Не успяхме да разбираем след вторите избори, за какво виждаме дългата ръка на Движение за права и свободи в " ИТН " и това беше наша неточност. Топлата връзка с Движение за права и свободи е Орлин Алексиев ", разясни Мирчев пред TV+ и TV1.

Според него с дребни изключения специфичните служби не работят. " На една от комисиите началник на една от службите ни предизвести, че можем да бъдем съдени за държавна измяна, поради изнесените данни, получени на закрити съвещания ", сподели депутатът. Той заяви, че служителят на НСО, който хвърли българското знаме в канавка на Росенец работи, продължава да работи в НСО и охранява Министерския съвет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР