Той посочи като приоритети на НДСВ влизане в еврозоната и

...
Той посочи като приоритети на НДСВ влизане в еврозоната и
Коментари Харесай

Станимир Илчев: НДСВ ще се яви на изборите, защото парламентарната система се разпада

Той уточни като цели на Национална движение „Симеон Втори" влизане в еврозоната и в Шенген

Не става дума за възобновление на Национална движение „Симеон Втори", а връщане към концепцията да се явим на изборите, тъй като парламентарната система се разпада. Цялата политическа система е в рецесия. Все по-често има служебни държавни управления. Това сподели ръководителят на НДСВСтанимир Илчев в студиото на „ Офанзива “ по. Той уточни като цели на Национална движение „Симеон Втори" влизане в еврозоната и в Шенген.

Политикът счита, че по изумително друг метод се сглобяват държавните управления и обединенията от няколко години насам. Не се върви по пътя на доближаване на кардинални позиции, изясняване на несъгласията, без да бъдат квалифицирани като " червени линии ", не се обличат в съглашения постигнатите единодушия по главните тематики, уточни Илчев.

Позоренията, че Национална движение „Симеон Втори" е нечий план, че е някаква " мистична " група хора, от които би трябвало да се плашим са надълбоко погрешни, само че те не престават да се стартират, уточни политикът. Причината за това е, че част от хората дълго време са манипулирани и са уязвими на такива теории, счита той. Другата причина е, че е част от младежите не желаят да се срещнат с близката история, добави политикът.

„ Ще предложим правилото на равно отнасяне на всички български жители, на всички юридически субекти и на всички стопански субекти. Опазихме се да сътворяваме от лични, партийно-центрирани клиентелни мрежи. Не бяхме съгласни с парцелирането на стопанската система. Против стратегии сме, в които пожелателните хрумвания са повече от действително осъществимите “, сподели Илчев.

Той описа за приветствения адрес, който Национална движение „Симеон Втори" са получили от Симеон Сакскобургготски.

Политикът счита, че вниманието на обществото може да бъде привлечено, в случай че хората са млади и почтени, добре образовани и на практика насочени.

„ Нашата поръчка е да се явим независимо на избори, което е форма на почтено отношение към обществото “, уточни той. Илчев добави, че на този стадий нямат концепция да търсят коалиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР