Той посочи, че в някои страни джендърството вече се вкарва

...
Той посочи, че в някои страни джендърството вече се вкарва
Коментари Харесай

Радослав Гайдарски: Джендър идеологията не трябва да се допуска в училищата

Той уточни, че в някои страни джендърството към този момент се вкарва в учебните заведения и се учи като предмет

„ Ние сме първата политическа мощ в България, а може би и в Европа, която изрично отхвърли Истанбулската спогодба. Ние сме срещу сегмента в нея, който поддържа джендърството, което съставлява принудително вкарване на причини в младото потомство, което да показа децата като идентични – няма разлика сред момче и момиче. Нямаме срещу хората да избират какви да бъдат след 18 години, само че не би трябвало да се пробва се да се влияе на младото потомство. “ Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия проф. Радослав Гайдарски, предадоха от пресцентъра на партията.

Той уточни, че в някои страни джендърството към този момент се вкарва в учебните заведения и се учи като предмет: „ В нашите условия, с тази демографска рецесия, остава и това да създадем – нашите деца да не знаят кое е момче, кое е момиче и от тази млада възраст да стартира една кръстоска. Джендър идеологията би трябвало да бъде отстранена, тя не би трябвало въобще да съществува като такава в учебните заведения. След 18 години, когато към този момент човек е зрял, може да мисли независимо, той може да вземе каквото желае решение, ние там не се бъркаме “, сподели той и добави, че Българска социалистическа партия остава безапелационна в позицията си, макар че върху левицата е прилаган напън и от ПЕС.

„ Някои споделят това ли е сега най-важното преди изборите, не можем да чакаме да пристигна комфортен миг, тъй като тя към този момент ще е измежду нас “, сподели още социалистът.

Проф. Гайдарски разяснява и здравната система в страната и предложенията на Българска социалистическа партия за промени в сферата: „ Здравеопазването касае всеки един човек от раждането му до гибелта. Ние предлагаме болничното заведение да не бъде комерсиално сдружение, с цел да се постави завършек на корупционните схеми. В момента в редица лечебни заведения се одобряват пациенти с погрешни диагнози, по този начин се източва касата. Не можем да си позволим едни лечебни заведения да мизерстват, а други да крадат “, изясни той и уточни главните проблеми в опазването на здравето, измежду които липса на медицински учебни заведения, текучеството на фрагменти, ниско възнаграждение и др.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР