Той пожела новата 2024 г. да е по-здрава, по-мирна и

...
Той пожела новата 2024 г. да е по-здрава, по-мирна и
Коментари Харесай

Акад. Денков: Не вярвайте на думи без аргументи. Гледайте и оценя...

Той пожела новата 2024 година да е по-здрава, по-мирна и по-богата от миналата.

 

„ Не вярвайте на думи без причини, без значение кой ги споделя. Гледайте и оценявайте делата и действителните резултати. Пример от през днешния ден: Министерството на финансите даде информация, че дефицитът за 2023 година е 2,2%. Това е съвсем % под заложения в бюджета от 3% и три пъти под апокалиптичните 6-7%, с които обществото беше плашено месеци наред.

 

Поздравления на министъра на финансите Асен Василев и екипа му “, добави министър-председателят.

По думите на премиера постигнатият по-добър недостиг даде опция да се отделят 1,2 милиарда лева в допълнение по отношение на плануваните в бюджета за тази година средства за планове в общините. „ Това са средства, които всеки един ще може да усети съгласно това по какъв начин ще бъдат употребявани в съответната община. Ще продължим да работим за резултати, изменящи България към по-добро. Изисква се още време, с цел да може всеки да ги усети в всекидневието си, само че сме на прав път. И имам вяра, че хората почват да го схващат. “

 

„ Нека гледаме с убеденост към 2024 година, тъй като имаме учредения за това. Успешна нова година на всички “, пожела още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР