Той подчерта, недопустимостта да бъде разполагано чуждо въоръжение в черноморския

...
Той подчерта, недопустимостта да бъде разполагано чуждо въоръжение в черноморския
Коментари Харесай

Румен Петков: Ако дадем системи за противовъздушна отбрана, оставаме без защита АЕЦ „Козлодуй“ и София

Той акцентира, недопустимостта да бъде разполагано непознато въоръжение в черноморския район и изясни, че сходен акт на процедура вкарва страната ни във война, а и я прави обект на терористични офанзиви.

„ Някой отсрочи съвещанието на Министерския съвет. Говори се, че това е американската делегация. Жалко. Ще ни притискат да дадем нашите системи за противовъздушна защита С-300 на братята украинци. А системите са призвани да подсигуряват сигурността на АЕЦ „ Козлодуй “ и София. Такова закононарушение може да ни аргументи единствено някой, който доста ни ненавижда – хем да ни вкара във война, хем да подсигурява незащитимостта на нуклеарната ни централа и на столицата ни. Такива мразещи ни хора с изключение на, че би трябвало да бъдат изхвърлени начаса от нашата страна, преди този момент не трябва да бъдат допускани да влизат тук. Недопустимо е на наша територия и по крайбрежието ни да се разполагат чиито и да са непознати ракети, тъй като това първо ни трансформира в цел, обявявайки ни за зложелател номер 1 на който и да е и второ – трансформира ни в притегателна точка за терористите, които водят война тъкмо с тези наши нови братя. И за които в последните три години, без значение от тежките им закононарушения, на никое място няма ни дума. То бива да ни ненавиждат, само че чак толкоз не трябва. Остана ние да се почитаме и да се пазим и да покажем национално достолепие.

А това събитие – министърът на защитата – споделя, че се грижел за сигурността и за първи път от 20 години тук идвал министър на защитата на Щатите. Тук идваха и американски президенти и шефове на Европейска комисия, френски президенти… в действителност, фигури, много по-важни от министъра на защитата на Щатите. Но, когато си прислужник, то е за цялостен живот и нормално те прави безгръбначен и с някои явни празноти в горния свършек на тялото “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР