Той подчерта, че в самата партия се чуват различни мнения,

...
Той подчерта, че в самата партия се чуват различни мнения,
Коментари Харесай

Лорер: Твърденията за разцепление в ”Продължаваме промяна” са забавни, но неверни

Той акцентира, че в самата партия се чуват разнообразни отзиви, само че това не е проблем. Това извънредно доста нервира тези, които са привикнали да работят на мрачно и с способи от предишното да насаждат настроения ", акцентира Лорер.

Той удостовери, че " Продължаваме промяната " ще има общи листи с " Демократична България " в цялата страна, като ще се търсят и други сътрудници. Сериозните диалози по тематиката обаче занапред предстоят.

От няколко дни един от съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков приканва за предизборно обединяване на всички положителни хора в България, които имат идея. Освен " Демократична България " той уточни " Спаси София ", както и редица районни организации. Днес пред БНР обаче водачът на новата партия " Спаси София " Борис Бонев акцентира, че групировката ще взе участие единствено на локални избори, само че не и на парламентарни.

" Ако ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се харесват, за какво не стартират да работят дружно в този момент, а желаят да причинят на страната нови избори ", попита Лорер и предвижда, че до локалните избори партиите ще крият появилите се взаимни благосклонности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР