Той отправи този призив по време на възпоменателните митинги по

...
Той отправи този призив по време на възпоменателните митинги по
Коментари Харесай

Тотален Обрат Само Преди Минути! Мустафа Карадайъ Прочете Присъдата На Бойко Борисов! След Дни В България Ще Се Случи Нещо Колосално!

Той насочи този апел по време на възпоменателните манифестации във връзка 33 години от началото на така наречен възродителен развой в Могиляне и Момчилград

" Тези, които имат почтени сърца и които пред себе си могат да кажат, че са сбъркали, те ще намерят верния път още веднъж към Движение за права и свободи ", сподели още в словото си Мустафа Карадайъ.

Той засегна и тематиката за вота на съмнение към държавното управление и бе безапелационен, че подобен ще има и Движение за права и свободи взе участие в работна група, която да изготви претекстовете за вота на съмнение, плануван за 17 януари.

По рано през днешния ден на възпоменателния протест на Движение за права и свободи в кирковското село Могиляне, край паметника на неуместно починалата Тюркян по време на " възродителния развой ", Карадайъ също разяснява решението за избор на съмнение към държавното управление в подтекста на европредседателството на България.

" Предстои ни европредседателство. Ние имаме огромна отговорност за това, само че за нас е още по-ценна демокрацията в нашата татковина. Ние ще дадем нашия принос по време на европредседателството, само че ние няма да отстъпваме от нашите полезности ", разяснява Карадайъ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР