Той отбелязва, че Илон от малък бил луд по Наполеон

...
Той отбелязва, че Илон от малък бил луд по Наполеон
Коментари Харесай

Бащата на Мъск продава спермата по 150 хил. долара за такива които искат да родят генийче

Той отбелязва, че Илон от дребен бил вманиачен по Наполеон Бонапарт. Той е уверен, че в случай че Наполеон не бе изгубил при Ватерло, интернет щеше да е фиктивен до 1900-та година, а ние от дълго време да сме завладели Космоса.

 

Ерол отбелязва, че синът му е напряко за психиатрична клиника, в случай че питат него, само че добавя, че не може да му се сърди, защото и до през днешния ден му изкарва луди пари. Твърди, че бездетни дами от целия свят го търсят да им подари сперма за изкуствено оплождане и добавя, че въпреки към този момент да наближава 78 години, съумява някак а се оправи. Според думите му, му заплащат по 100-150 000 $ за бурканче, с вярата да им се роди генийче.

 

Ставайки въпрос за пари, Ерол показва, че синът му, му дължи близо 100 милиарда и напомня, че през предходната година той отрекъл историята му, че има мина за диаманти в Забмия и даде обещание милион „ Доджкойна “ по 93 000 $ единия за този, който му я уточни. Мъск-старши твърди, че го е водил там, когато е бил на 15 години. Спомня си, че даже щели да ги арестуват и да гният зад решетките, защото Илон взел вместо своя паспорт, този на брат си.

 

В умозаключение показва, че Илон е положително момче, въпреки малко да му хлопа нещо в главата. Допълва, че е виновен и сериозен, и се гордее с него все пак, през което са минали връзките им през годините. Дори твърди, че един ден го вижда като президент на Съединени американски щати, нищо че е малко вманиачен.

Източник: Уикенд 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР