Той остава оптимист, че Добруджа“ ще бъде сред силните отбори

...
Той остава оптимист, че Добруджа“ ще бъде сред силните отбори
Коментари Харесай

Президентът на Добруджа: Бараж за А група е апетитна цел

Той остава оптимист, че „ Добруджа “ ще бъде измежду мощните тимове във Втора лига, макар несполучливия старт на сезона – загубата от новака „ Беласица “ в първия кръг.

„ Поднасям извинения на всички последователи на „ Добруджа “ за недобрата продукция и неприятния резултат. Никой в клуба не очакваше такова развиване на мача. Нивото на нашия тим е доста по-високо, само че в този ден „ Добруджа “ не сподели същинското си лице. Аз съм уверен, че отсега нататък ще демонстрираме по-добри игри и резултати “, съобщи Йордан Йорданов.

Първият домашен мач за сезона ще бъде против „ Миньор “ (Перник). Срещата от втория кръг на Втора лига е в неделя, от 18.30 часа, на стадион „ Дружба “ в Добрич. Цените на билетите остават непроменени – 5 лева за възрастни, 3 лева – за деца и пенсионери, и 10 лева за централната естрада. На касите на стадиона ще се продават и абонаментни карти за сезон 2022/23. При тях също няма смяна в цените – 60 лева за секторите „ А “ и „ В “, 120 лева за местата под козирката и 500 лева за ВИП ложата на стадион „ Дружба “. Картите ще важат за всички 17 домашен мача от шампионата на Втора лига, както и за срещите от шампионата за Купата на България.

В групата за мача против „ Миньор “ за първи път ще бъде французинът Йоан Тиа. Централният бранител към този момент е картотекиран и е подготвен за своя дебют с жълто-зеления екип. Все още обаче не е получена жълтата карта на неговия съотечественик Луиджи Фред Джибонго. Очаква се през идната седмица, преди мача от третия кръг, френският нападател също да бъде картотекиран.

Поради закъснение на доставката, в първия кръг „ Добруджа “ игра с екипите от предишния сезон, само че в неделя ще излезе на терена с новата си жълто-зелена екипировка. Предстои новите фланелки на тима да бъдат пуснати в продажба и почитателите да могат да се снабдят с тях.

Председателят на Управителния съвет на ФК „ Добруджа “ заяви, че новият треньор в школата – Кольо Марков, се завръща на работа в нея на 1 август. Той ще води юношите старша възраст през идващия сезон.

„ Аз мисля, че юношите, които желаят да влязат в мъжкия футбол, имат потребност от подобен старши треньор – с извънредно богата визитка, с опит и като треньор при мъжете. Надявам се да съобщи своя професионализъм на тези деца и те да схванат, че разликата сред това да риташ топката за наслаждение и да си професионален играч е голяма. Кольо Марков е индивидът, който може да им изясни това. Очаквам от него да вкара и по-добра дисциплинираност измежду подрастващите “, съобщи Йордан Йорданов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР