Той остана изненадан от спрягането на Димитър Радев, шефът на

...
Той остана изненадан от спрягането на Димитър Радев, шефът на
Коментари Харесай

Георг Георгиев отсече: Министър-председател трябва да е лидерът на ГЕРБ г-н Борисов

Той остана сюрпризиран от спрягането на Димитър Радев, шефът на Българска народна банка, за министър председател.

По думите му все още ГЕРБ била единствената политическа мощ, която е в подготвеност да сформира държавно управление.

„ В съпоставяне с тайните, които изобилстват при други политически обединения, ние напряко сме си експониране пред очите на публиката. Съставът на кабинета, който ще предложим, не е загадка, просто изисква време, с цел да бъде показана вярната настройка “, заовърта той.

„ Ще се опитаме да съставим кабинет в името на стабилността на страната. Или най-малко ние ще представим нашия прочит за това по какъв начин би трябвало да наподобява едно бъдещо българско държавно управление “, добави Георгиев.

По думите му страната сега се нуждаела от изключителна непоклатимост, поредност и дейности, които да ни изведат от рецесията, само че и да ни оказват помощ да се оправим с последствията от нея.

„ Да оставим страната в подобен значим миг, би било меко казано безконтролно. Осъзнаваме каква тежест стои на плещите на политическата партия и това, което следва да създадем не е просто политическо оцеляване, а визия за бъдещето “, изрече се той като супергерой.

Георг Георгиев не отговори на въпроса дали ще забележим още веднъж старите муцуни в министерските кресла.

„ Със сигурност ще има промени. С мен диалози не са водени, само че ви убеждавам, че напълно скоро държавното управление, което ще предложим, ще стане ясно “, съобщи сбито той и регистрира, че е прекомерно рано да отговори в кои браншове ще бъдат измененията.

Кой е отговорен за резултата от изборите, попита водещата, а ръководителят на ГЕРБ-Младежи възмутено й отговори:

„ Все отново питате партията, която е победила, тъй че не бихме могли да приказваме за виновност. При Политическа партия ГЕРБ не мисля, че можем да приказваме за нещо отрицателно. Повече от 800 000 български гласоподаватели дадоха своя избор и доверие за нас. Не ми се коства напълно заслужено да приказваме за виновност. Имаме известно оттегляне на избрани места и евентуално би трябвало по-добре да се вслушаме в дълбочината на настояванията на хората, които живеят в тези области “, разяснява Георгиев и даде обещание в тези области да има промени.

Според него при съставянето на новия кабинет ГЕРБ може да бъде заобиколена математически, само че не и политически.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР