Той обещава, че ще предостави нова информация за износ на

...
Той обещава, че ще предостави нова информация за износ на
Коментари Харесай

Бившият директор на „Кинтекс“: Нинова е сменила шефа на „НИТИ“ Казанлък в последния момент

Той дава обещание, че ще даде нова информация за експорт на оръжие за Украйна и ролята на водача на Българска социалистическа партия в нея
Бившият шеф на „ Кинтекс “ Александър Михайлов декларира в позиция до медиите, че съществена причина за уволнението му от Корнелия Нинова, някогашен министър на стопанската система и водач на Българска социалистическа партия, е страхът й да не заема служба, която да разрешава да я изобличава.

„ Утре ще дам нова информация и документи за износа на българско оръжие за Украйна и ролята на Корнелия Нинова в това “, написа още Александър Михайлов.

„ В предпоследния ѝ ден като министър, Корнелия Нинова уволни началник на държавно сдружение („ НИТИ “ Казанлък) с 30 години опит, с цел да назначи ръководителя на организацията на Българска социалистическа партия в Казанлък “, написа Михайлов.

„ Новият шеф е Румяна Друмева – ръководител на Българска социалистическа партия Казанлък до пролетта на тази година и сегашен ръководител на групата на Българска социалистическа партия в Общинския съвет “, прецизира той.

По думите на Михайлов подчинените на Министерството на стопанската система Държавна консолидационна компания и „ Кинтекс “ са завели каузи против него, като са платили 70 000 лв. за юристи и такси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР