Той обаче уточни, че на този етап няма консенсус за

...
Той обаче уточни, че на този етап няма консенсус за
Коментари Харесай

Макрон: Изпращането на западни войски в Украйна не бива да се изк...

Той обаче посочи, че на този стадий няма консенсус за сходно решение.

 

Няколко европейски страни, в това число Франция, поддържат концепцията Европейският съюз да купува муниции, създадени отвън Европа. Във френската столица се събраха 20 европейски водачи, с цел да обсъдят поддръжката за Киев.

 

Срещата беше свикана незабавно от президента Макрон, поради " ескалацията на съветската експанзия през последните няколко седмици ”.

" Тази вечер всичко беше разисквано свободно и непосредствено. Днес нямаше консенсус за изпращане на войски на терен по метод, който да е формален, признат и утвърден. Но във връзка с динамичността нищо не трябва да се изключва ", сподели Макрон.

 

" Ще създадем всичко, с цел да не може Русия да завоюва тази война. Убедени сме, че провалянето на Русия е належащо за сигурността и стабилността в Европа ”, съобщи президентът на Франция.

 

Още при започване на войната на Русия против Украйна мощно се настояваше НАТО и Европейски Съюз в случай че не да изпратят войски, то най-малко да обезпечат украинското небе, да дават отбрана по въздух. Това обаче не се случи. И през днешния ден виждаме, че съветските въздушни офанзиви не престават всеки ден. Хиляди украинци - вкл

чително доста цивилни, бяха убити от Русия точно след офанзиви по въздух.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР