Той няма никакви задръжки да отнеме човешки живот, включително на

...
Той няма никакви задръжки да отнеме човешки живот, включително на
Коментари Харесай

Омар проявил престъпна упоритост, преди сблъсъка с патрулката усилил скоростта

Той няма никакви задръжки да отнеме човешки живот, в това число на полицейски чиновници, разяснява прокурорът Димитър Узунов
 

Омар Мохамад Али Аднан, който е карал рейса, помел колата на служителите на реда Йордан Илиев и Атанас Градев, е показал забележителна, незаконна непримиримост. Той няма никакви задръжки да отнеме човешки живот, в това число на полицейски чиновници. Това сподели пред Българска национална телевизия прокурорът Димитър Узунов.

Младокът, за който се твърди, че е на 15 години, твърди, че се е опитал да спре рейса, само че доказателствата сочат тъкмо противоположното – съгласно магистратите директно преди конфликта е усилил скоростта.

„ Начинът на осъществяване на закононарушението е очевиден удар против държавността на Република България ", съобщи Узунов, преди Районният съд в Бургас да вземе решение тримата каналджии, поради които двама доблестни мъже си отидоха от този свят, да останат за непрекъснато в ареста. 

За убийството на двамата служители на реда законът планува отнемане от независимост от 15 до 20 години или пожизнен затвор. Димитър Узунов сложи въпроса каква е действителната възраст на обвиненият Омар, защото може да отиде зад решетките единствено за 6 - 10 години затвор, в случай че е в действителност малолетен.

Събраните досега доказателствата водят до обосновано съмнение, че точно Омар Аднан е причинител на закононарушението. Това се поддържа и от свидетелски показания. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР