Той НЕ заразява избирателно млади хора, просто повечето възрастни хора

...
Той НЕ заразява избирателно млади хора, просто повечето възрастни хора
Коментари Харесай

Вариантите на д-р Чорбанов за Делта-варианта на коронавируса

Той НЕ заразява изборно младежи, просто множеството възрастни хора към този момент се срещнаха с другите разновидности, а младежите контактуват доста по-интензивно и не реагираха на ниската заразяемост на по-предните разновидности. Е, какъв е изборът пред вас за бъдещите месеци? Това написа доктор Андрей Чорбанов.

Вариантите са няколко и ще ги опиша.

1. Прекарали сте болестта.

1.1.Вече не се страхувате. Знаете, както и аз, че 95-98% от прекаралите болестта в никакъв случай няма да се заразят отново. Последните проучвания, оповестени в най-реномираните научни списания потвърждават, че имунитета евентуално ще продължи през целия ви живот, нещо, което дублирам над година. Живеете си обикновено и сте подготвени да излезете на улицата и да протестирате против всеки, който се пробва да ограничи човешките ви права и да ви вменява боязън и смут. Тези 3-5% от вас, които не сте построили имунен отговор макар прекарването на болестта сте уязвими, тъй като това е специфичност на човешката генетика - всеки от нас не реагира съответно на някой патоген. Само че, в случай че не сте реагирали на вируса, няма да реагирате и на имунизацията против него.
1.2. Прекарали сте болестта, само че се страхувате. Моля, не ме питайте какво да вършиме. Изолирайте се от това неприятно и безконтролно общество, което най-безцеремонно продължава да живее и се пробва да го прави обикновено. Намерете село, махала, къща или пък си сложете дебела врата на жилището - ваше право е. Ако желаете се ваксинирайте, нищо, че към този момент имате построен имунитет - Бойко Борисов персонално донесе 4 типа ваксини - имате избор. Разбира се, че ще подпишете документ, с който освобождавате производителя от отговорност, само че пък ви остава опция да съдите целия останал индустриален набор за некачествена работа, е, не и за имунизациите. Ако желаете носете шлемове, маски, очила и ръкавици - ваше право е, само че не ме карайте и аз да го върша. Искате да сте общителен със здравните управляващи, с Европейски Съюз и Съединени американски щати - добре. За Бога - не ме карайте и аз да го върша.

2. Не сте прекарали болестта.

2.1. Вие не се страхувате. Вярвате на хора, като на някой си А. Чорбанов и знаете, че 70% от популацията в същина няма да се болести, просто тъй като има висок базов имунитет против редица обичайни корона-вируси, припокриващ и идващите варианти. Дори и в огнищата на пандемията % от " участващите " не е над 30. Вие сте осведомен и сте подготвен да поемете риска даже да бъдете измежду тези 30%, които са податливи. Предпочитате да живеете обикновено, да запазите човешки образ и да не се поддавате на параноята. Не слушате заклинатели, моделисти, математици, вещатели на Ада, рекламни лица на траурни организации. Вярвате, че бидейки честен жител и плащайки си своите здравни осигуровки и всички други налози страната ще се погрижи за вашето здраве и при положение, че се разболеете ще получите съответна грижа от хора, които са избрали тази възвишена специалност да лекуват други хора. Те няма да ви вършат услуга и да ви назовават безконтролен, тъй като вие ще ги запитате по-отговорни ли са мотористите, ММА блъскащите се, спортисти, алпинисти, скиори, пушачи, алкохолици, друсащи се и впрочем екстремисти от позиция на безвредния метод на живот. Изобщо - вие сте човек като мен.
2.2. Не сте прекарали болестта, само че се страхувате доста. Хора, направете всичко допустимо, което зависи от Вас, с цел да се предпазвате по метод, както смятате за добре. Слушайте тези, които харесвате и на които вярвате. Зная, че това не съм аз, само че пък вие сте свободни хора и имате право на избор. Не се чувствайте длъжни да идвате в моя профил и да ме ругаете, както аз в никакъв случай не посетих някой от съперниците ми и да му кажа какво тъкмо мисля за изявленията му, вижданията и персонално за персоната му. Ако желаете се ваксинирайте с 13 дози от 4-те ваксини, стойте скрити, къпете се в дезинфектанти, носете екипировка на НАСА. Ваше право е и никой не може да ви подлага на критика. Но за Бога - не ме карайте и аз да го върша. Понесете си тежестта от параноята независимо и не ме карайте да ви оказвам помощ в това.
Ще завърша с едно ТВ-изказване на безпределно уважавания от мен проф. Даниел Вълчев: " В този живот може да се случи по този начин, че да умра от доста неща, само че сигурно няма да умра от боязън ".

На тези, които още веднъж ще мрънкат, че линкcj към изявлението е заплатен ще кажа следното. Тук, в обществените мрежи хората непрекъснато популяризират и демонстрират всевъзможни артикули и услуги - от облекла и обувки, през всевъзможни козметични и други услуги, та до коли, мебели и къщи. Само че, те не са безвъзмездни - с цел да ги ползвате би трябвало да платите. Затова и не роптайте, че една частна медия пробва да се устоя сама. Тези, които не са се абонирали просто няма да го изгледат, апелирам не вкарвайте драма.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР