Той може да е принц, може да е престолонаследникът, който

...
Той може да е принц, може да е престолонаследникът, който
Коментари Харесай

Честит рожден ден, принц Джордж! Внукът на кралицата почете паметта на своя дядо

Той може да е принц, може да е престолонаследникът, който ще поеме функционалностите на кралица Елизабет Втора някой ден след мнооооого години, само че сега е просто едно нормално момченце.

И въпреки всичко, животът му не е по никакъв начин елементарен. Нека си напомним прапример - Европейското състезание по футбол с компанията на мама и тате, и то в образователен ден!


 UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на  UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на  UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на  UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на
И този ред на мисли, през днешния ден чаровният дребен принц става на осем години, а кралското семейство не пропусна да означи празника.

От формалния профил на херцога и херцогинята на Кеймбридж бе оповестен превъзходен ухилен кадър на принц Джордж:

Постът е отпреди 10 часа, а към този момент има над един милион лайкове!



Лицето зад кадър още веднъж е Кейт Мидълтън, а почитателите им не пропуснаха да отбележат впечатляващата аналогия сред рожденика и своя татко - принц Уилям:

"О, Боже! Вижте какъв брой доста припомня на татко си... и своята баба. Честит празник, млади принце! "

"Фотографските умения на Нейно Височество в никакъв случай не ни разочароват! "

"Благодарим ви от сърце, че споделихте този кадър с нас! Джордж постоянно е бил прелестно дете, а в този момент виждаме, че е напът на стане прелестен млад мъж! Не мога да допускам, че минаха 8 години от неговото раждане. На 22 юли 2013-та прекрарахме целия ден залепени за тв приемника, с цел да не пропуснем нищо. "

На фотографията Джордж е седнал върху капака на Land Rover Defender.

Това евентуално не е по никакъв начин инцидентно - починалият принц Филип е имал няколко такива автомобила през целия си живот. През 2003-та даже проектира модифициран модел Defender. Именно с него кралското семейство придвижва мощите му в деня на неговото заравяне през април тази година.


 Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае
Принц Джордж ще бъде 43-тия монарх на Англия, само че ще би трябвало да изчака – на престола към момента е прабаба му кралица Елизабет II, а след нея е ред на дядо му принц Чарлз – най-дълго чакалият престолонаследник в историята.

След това идва ред на татко му принц Уилям и чак след него крал ще бъде Джордж.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР