Той коментира и строежа на магистрала Тракия.В Събуди се министърът

...
Той коментира и строежа на магистрала Тракия.В Събуди се министърът
Коментари Харесай

Mинистърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков: Около Нова година пускаме АМ Европа

Той разяснява и градежа на автомагистрала „ Тракия ”.

В „ Събуди се ” министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков разяснява градежа на пътища у нас. Участъкът от автомагистрала " Европа " сред Драгоман и сръбската граница към момента не е подготвен. Очакванията бяха той да бъде открит през септември, само че се стигна до трета поредна пролонгация. Регионалният министър дефинира автомагистралата като „ пътят на костенурката ” поради забавения градеж.

Той не скри, че построяването на Автомагистрала „ Европа ” към границата ни със Сърбия се бави, само че това се дължало на строителния безпорядък, който е заварил, и за който към този момент се е изморил да приказва. „ За страдание, макар острите ми мнения с Агенция „ Пътна инфраструктура ”, няма по какъв начин да може да бъде приключена напълно автомагистралата до Нова година ”, сподели още министърът.

Шишков акцентира, че се прави всичко допустимо секторът да бъде пуснат без последния пласт асфалт, а през пролетта да бъде приключен. „ Надявам се в тези периоди първо да бъде пуснато придвижването към Нова година в по-облекчен вид, а по-късно автомагистралата на бъде въведена в употреба през пролетта, когато бъде изработен последният пласт асфалт ”, добави отрасловият министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР