Той коментира и пътят ни към Шенген: Очаквам това, което

...
Той коментира и пътят ни към Шенген: Очаквам това, което
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Столетникът Вагенщайн ми каза - очаквам смирение, разум и милост от политиците

Той разяснява и пътят ни към Шенген: Очаквам това, което излезе като резултати от инспекцията на експертна група в България и Румъния, да се препотвърди приемането ни в Шенгенското пространство. Това се удостовери и от Европейският парламент, който предложи на Европейския съвет да вземе решение за приемане в Шенген. Така че решението ще бъде чисто политическо, изясни служебният министър председател пред bTV.

Ако влезем в Шенген няма да ги има опашките на Кулата, опашката от тирове на Дунав мост, ще минават свободно границите жителите на двете страни, бизнесът ще се развива по-бързо, изясни той.

Това, което служебното държавно управление направи, е да укроти темпа на инфлацията. Пикът бе доближат и следва намаляване на инфлацията. Това са ограниченията с цените на горивата, природния газ, питателните артикули, уточни Донев.

 

Когато има транспарантни процедури, без присъединяване на медиатори и на ръба на закона, нещата се случват. Сега имаме газ от няколко източника, в това число и азербайджански, а не виртуален газ. Трябва да се работи транспарантно, а освен да се приказва, изясни още министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР