Той казва, че в Ада е имало различни степени на

...
Той казва, че в Ада е имало различни степени на
Коментари Харесай

Мъж видя Ада и разказа за ужаса

Той споделя, че в Ада е имало разнообразни степени на наказване а той е бил държан в изолираност, само че даже и в изолираност, Бил изцяло е усетил вонята на Ада, описвайки я като, гнила и отвратителна миризма.Бил Уайз споделя, че в продължение на 23 минути е бил в положение, сходно на клинична гибел, и през това време е направил пътешестване до Ада, където е видял по какъв начин „ милиони хора крещят от мъка в опушени подземия “. Това се случило преди няколко десетилетия.Интервю с Бил се появи неотдавна в американската TCT Network.

 man hell 600x351 - Мъж видя Ада и описа за ужаса
Всичко почнало през една нощта,когато Бил станал и отишъл в кухнята да пие вода. Той видя, че е 3 часа сутринта. Изведнъж той се почувствал зле и незабавно нещо измъкнало душата му от физическото тяло и се озовал в дълъг тунел.
Като предписание хората, претърпели NDE, разказват по какъв начин са отишли ​​в Рая, където са видели своите умряли родственици, ангели или даже самия Исус Христос. Но Бил се озова в пъкъла.
„ Ставаше все по-горещо и по тази причина лежах на каменния под в затворническа килия в Ада. Имаше каменни стени, решетки, по-скоро приличаше на подземие – мръсно, миризливо, изпълнено с пушек подземие. “
Преди Бил да има време да разбере какво се е случило, до него в килията той видял две ужасни същества, те били големи и Бил осъзнал, че са демони.

Бил не разказва детайлности за това, което са споделили и по какъв начин са се държали, само че в резюме показва, че тези демони са почнали да хулят (говорят гнусотии за Бог) и да се държат доста „ свирепо “.
„ Жегата тук беше непоносима и непрекъснато се чудех по какъв начин мога да устоя на това даже и да съм жив. Замислих се за какво стигнах тук и по какъв начин? “
И тогава демоните насочили омразата си непосредствено към Бил. Един от тях сграбчил Бил и го запратил до стената.
„ Имах възприятието, че всичките ми кости са счупени. Да, разбирам, че душата няма кости, само че по този начин ми се стори. “
Продължавайки да разказва странното си прекарване, Бил твърди, че по-късно килията му в пандиза е била осветена с това, което той е считал за Божие наличие, преди да се потопи назад в тъмнината.


 heaven hell 600x337 - Мъж видя Ада и описа за ужаса
След това той споделя, че демоните са го извели от затворническата килия и са го сложили до горяща яма. Бил видял хиляди хора в тази яма, крещящи и изгарящи, добавяйки, че приличали на живи скелети.
И тогава Бил внезапно се събудил жив и здрав на кухненския под в къщата си. Съдейки по часовника, това прекарване било  23 минути. В идващите години той написа книга за своя случай, наричайки я „ 23 минути в пъкъла “, която стана бестселър на „ Ню Йорк Таймс “ от 2006 г.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР