Той изрази готовност партията му да преговаря с всички партии

...
Той изрази готовност партията му да преговаря с всички партии
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“е заплаха за националните предатели


Той изрази подготвеност партията му да договаря с всички партии по петте целта на „ Възраждане “

„ Възраждане “ е опасност за националните предатели. Това сподели от парламентарната естрада водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в речта си по време на откриващото съвещание на 49-ото Народно заседание.

„ Обръщам се към своите сънародници, тъй като както постоянно всички в тази зала би трябвало да бъдем българи. Изминаха 10 дни, откогато изборите завършиха. Време е за оценка на това, което се случи и основаване на проекти за това, което следва. Това време се оказа извънредно незадоволително за медийната вакханалия, разразила се след 2 април “, съобщи Костадинов и упрекна медиите, че се е разразила акция против гласоподавателите на „ Възраждане “.

„ Знайни и незнайни анализатори, политолози, политици, социолози, наблюдаващи и други редови доносници на американското посолство се отдадоха на разюздана и невъздържана акция против 358 000 българи. Те бяха наречени неграмотници, некадърници, фашисти, невежи, заблудени, роби и други. А тези 358 000 българи, измежду които съм и аз, желаят единствено едно - да живеем свободно в самостоятелна страна “, акцентира той.

„ Да кажа за какво са ни изпратили тук тези 358 хиляди българи. Тези българи, както и аз, желаят единствено едно – да живеем в почтена българска страна. Нарекоха ни опасност. Да, " Възраждане "  е опасност, само че опасност за предателите, непознатите сътрудници и за виновниците за редовно осъществяваното в продължение на десетилетие изтриване и деградиране на българската страна в аморфна маса без национално съзнание “, уточни Костадинов.

Според него народът ни сега е кадърен единствено да бъде донор на своите господари отвън страната.

„ Как да назовем страна, която изнася златото, младежите, храната и националните си ресурси, а внася отпадък? Нарича се колония “, изрази възмущението си водачът на „ Възраждане “.

„ Ние българите към този момент се пробуждаме и тези, които ни люлеят в робската люлка, желаят нас да ни няма. Но ние сме тук и ще ставаме от ден на ден “, закани се Костадинов.

Той изрази подготвеност партията му да договаря с всички партии по петте целта на „ Възраждане “.

„ Възраждане “ инициира референдум за еврозоната и Шенген и българите би трябвало да решат. Няма естествен българин, който да желае България да се ангажира в този братоубийствен спор. България може да има единствено посредническа роля “, сподели Костадинов, като акцентира, че не схваща позицията на първите две партии.

По думите му в случай че не създадат държавно управление, ще ги бият от американското държавно управление, в случай че създадат - гласоподавателите им. А в случай че поддържат кабинет на „ Възраждане “, ще ги бият и от американското посолство, и гласоподавателите им.

„ На трето място е предоговаряне на връзките ни с Европейски Съюз “, разгласи той като трети приоритет и изиска да се отбрани националният интерес на България.

„ Четвъртият ни приоритет е бюджетът на България. Готови сме да предложим бюджет и кабинет, който да извършва петия ни главен приоритет, а той е отбрана на българските национални ползи на всички места и когато и да е “, уточни водачът на „ Възраждане “.

„ Свободата и независимостта на България идват и нищо и никой не може да ги спре. От името на 358 000 свободни българи съм тук, с цел да кажа, че ние повече няма да поносим. Нашите така наречен сътрудници ще се научат, че ние може да споделяме и " не ". Сега съм тук, изправен пред цяла България, с цел да кажа още веднъж, че няма да позволим тези, които откраднаха предишното на нашите родители, да ограбят бъдещето на нашите деца. Време е България още веднъж да стане свободна и самостоятелна страна. Време е за „ Възраждане “! Да живее България! “, приключи речта си Костадин Костадинов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР