Той имаше предвид, да внимава какво говорим, защото имаме случай

...
Той имаше предвид, да внимава какво говорим, защото имаме случай
Коментари Харесай

Финансовият Министър С Огромна Новина За Заплатите На Толкова Много Българи! Изненадващо Доходите Ще

Той имаше поради, да внимава какво приказваме, тъй като имаме случай когато публицисти са били уволнявани. " Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов пред Би Ти Ви във връзка абсурда към Антон Тодоров и Виктор Николаев.

Горанов отбрани сътрудника си от ГЕРБ, като съобщи, че не е толкоз обикновен, в противен случай Тодоров е извънредно ерудиран и не би си разрешил да заплашва в ефир. " Не инцидентно през вчерашния ден запитах, за какво същият публицист си смени работата, тогава нямаше спор ", съобщи финансист номер 1 у нас. Горанов съобщи, че се разграничава от държанието на Тодоров онази заран в ефир, само че е бил сюрпризиран от нагнетяване на напрежението по-късно, тъй като самият той е гледал утринния блок и неговия взор не го е навел, че е имало закани.

" Вижте какво става в българския парламент, за какво нещо можеш да кажеш в Народното събрание, а не от ефира. Тодоров борави доста точно с езика, от време на време го прави по застрашителен метод. Онзи ден с Велков си спрестнаха прелестно зрелище. "

За Валери Симеонов Горанов съобщи, че реакцията на вицепремиерът е постъпил по-остро по-късно, а виновността му в студиото е била извънредно дребна. " Аз от време на време също съм се дразнил на публицисти, ето в този момент ние какъв брой време се занимаваме с неща, където гостува финансовия министър, в страна 4-та по стопански растеж ", добави Горанов.

Той добави, че в българския парламент има хора с обвинявания, които стоят, нарушили са българския закон, има за обвинявания за пазаруване на гласове, а в това време се приказва, за това дали би трябвало Антон Тодоров да бъде изваден от политиката за шегите му.

За приходите Горанов разкри, че се плануват 700 млн. лева повече за всички държавни браншове, които се устоят от бюджета, бранш сигурност, бранша обвързван със междинното обучение. " Свърши се голяма работа в административната промяна, двукратното нарастване на минималната пенсия, запазването на налозите, нарастването което ще продължи на заплатите. Потребителското доверие пораства, а по последни данни сме 4-ти по растеж на стопанската система и се усеща по парите които харчим. Повече го усещат дейните и работещите. Социално слабите и пасивните мъчно ще го усетят ", съобщи Горанов.

Финансист номер 1 у нас добави, че ще има диалози с министъра на външните работи Валентин Радев и отбранителния министър Каракачанов, с които ще обсъдят по какъв начин да се усилят приходите. За Министерство на вътрешните работи се планува да се покачат заплатите на униформените на терен, като първичната прогноза е към 55 милиона.

" Ще има пари и за самун, и за пътища и за зрелища ", съобщи Горанов.

„ Темата за Хасково е неприятна. Нека да разделяме нещата на законни и противозаконни. Ако имаме учредения да считаме, че някой родственик на политик е направил злоупотреби, има способени органи, които могат да го потвърдят и той да понесе наказателна отговорност. Не може да се размахват по медиите картинки и да се хвърлят обвинявания. Ако сътрудниците от Българска социалистическа партия имат някакви опасения, дано се промени законът за спор на ползи. Сега законът е спазен “, увери Горанов.

Владислав Горанов удостовери думите на премиера, който даде образец по какъв начин се борят със спекулациите за назначения в администрацията. „ Съпругата ми работи, само че няма връзка с страната, по тази причина няма да разясня къде. В реалност тя работеше преди мен в министерството, а аз я уволних. В началото киселееше, само че с времето й мина “, отговори Горанов.

„ Със сигурност изпълняваме всички номинални критерии за влизане в еврозоната. Разликата от Шенген е, че тук няма политически критерии. Главният мотив е дали сме достигнали нужната конвергенция и непоклатимост. Трябва да сме устойчиви на външни шокове. Гърция не беше подготвена и при първия потрес еврозоната страда. Ако бъдем позволени в този клуб ние ще се доближим по приходи доста бързо до еврозоната, по тази причина продължаваме да настояваме “, сподели още финансовият министър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР