Той има редовни срещи. В продължение на десетилетия хиропракторът от

...
Той има редовни срещи. В продължение на десетилетия хиропракторът от
Коментари Харесай

Хиропракторът от Пето авеню лекува балерини, ракети и животни от селски двор

Той има постоянни срещи.

В продължение на десетилетия хиропракторът от Манхатън Дъг Уилън е лекувал някои от най-хубавите тела в града – в това число Rockettes и професионални балерини като Misty Copeland – в своя офис на Пето авеню. Той е профилиран в " здравна хармония " - манипулиране на човешката форма, с цел да не просто се усеща по-добре, само че и да наподобява по-добре - и таксува $350 за 45-минутно посещаване.

Но през последните години той разшири потребителската си база, тъй че да включва и животни, както домашни любимци, по този начин и скотски животни, като крави и Clydesdales.

„ Това се трансформира в мое занимание, моя пристрастеност и, уповавам се, мое бъдеще “, споделя 59-годишният във видео в YouTube, където неговият акаунт @AnimalCrackerDrDougWillen има 461 000 почитатели.

Местен гражданин на Лонг Айлънд, който е израснал с развъждане на кучета, змии и игуани, Уилън постоянно е обичал животните. И по този начин, през 2020 година той взема решение да разшири практиката си, с цел да включи над 17 разли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР