Той говореше за подкаста In Conservation With на вицепремиера на

...
Той говореше за подкаста In Conservation With на вицепремиера на
Коментари Харесай

Отношението на правителството на Обединеното кралство към ирландците се „върна към отблъскващо“ по време на Брекзит – Кембъл

Той говореше за подкаста In Conservation With на вицепремиера на Ирландия Майкъл Мартин.

Tanaiste сподели, че от ирландска позиция, връзките с държавното управление на Обединеното кралство „ се покачиха равнище “, когато лейбъристите на Тони Блеър пристигнаха на власт през 1997 година и „ до известна степен не се повториха “.

„ То просто се увеличи равнище през във връзка с доверието, във връзка с откровената взаимна работа и ученето и шерването на опит, това бяха доста, доста топли връзки, които оказаха позитивно влияние “, сподели той.

Г-н Кембъл сподели, че го „ натъжава “ доколко “ в дебата за Брекзит Северна Ирландия „ даже не беше взета под внимание “.

„ Има надменност по отношение на отношението на настоящето държавно управление към Ирландия, което имаше, когато бях публицист, “ сподели той.

Г-н Кембъл, който е работил в публицистиката през 80-те и 90-те години, сподели, че усеща, че е имало надменност по време на мандата на някогашния министър председател Маргарет Тачър.

„ Имаше ароган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР