Той е вълкът от Уолстрийт, авиаторът, Джак, природозащитникът… Лицата му

...
Той е вълкът от Уолстрийт, авиаторът, Джак, природозащитникът… Лицата му
Коментари Харесай

Кои са дамите, с които Леоардо ДиKаприо е излизал

Той е вълкът от Уолстрийт, летецът, Джак, природозащитникът… Лицата му са доста, превъплъщенията също, само че едно е несъмнено: няма различен като него. Вече знаете, че приказваме за Леонардо ДиКаприо, който стана на 43 този уикенд.

ВИЖТЕ ЖЕНИТЕ, С КОИТО ЛЕОНАРДО Е ИЗЛИЗАЛ - ГАЛЕРИЯ

Светът трепереше, когато той получи следващата си номинация за „ Оскар “. Сякаш до последно не беше ясно дали след буйния му танц с мечката, ще успее най-сетне да вземе заветната статуетка, която той заслужаваше, освен това от години.

Това са най-желаните ергени

Справедливостта спечелва, Лео се снабди с най-престижната премия в света на киното и пред него остава единствено да построи еко-света, за който мечтае.

Освен всичко това, ДиКаприо е завладял не едно и две женски сърца. Даже много повече. Той несъмнено има афинитет към ангелите на „ Викториа‘с сикрет “, само че измежду завоеванията му има певици и актриси.

Лео и Наоми
 Наоми Кембъл и Леонардо ДиКаприо остават близки другари Наоми Кембъл и Леонардо ДиКаприо остават близки другари
Двамата са излизали известно време в далечната 1995 година. Въпреки че нещата в съкровен проект очевидно не са се получили, двамата са останали доста положителни другари, които към момента вървят дружно на ваканции и вършат акции за избавяне на животните.

Орангутаните - новата пристрастеност на Ди Каприо

Лео и Рири
 Леонардо ДиКаприо и Риана бяха засечени в Париж Леонардо ДиКаприо и Риана бяха засечени в Париж
Двамата бяха засечени да купонясват дружно в Париж и несъмнено не изглеждаха като двама другари, които просто се забавляват. В последна сметка, Рири отхвърли двамата да имат освен това, тъй като заради натоварения си график, тя няма време за връзки.

Ди Каприо забъркан в скандал с заграбване на средства

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР