Той е секси вокалистът на рок групата Д2, а тя

...
Той е секси вокалистът на рок групата Д2, а тя
Коментари Харесай

Щурата любовна история на Дидо от Д2 и манекенката Юлия Кулиш

Той е секси вокалистът на рок групата Д2, а тя е една от най-успешните манекенки на българския фешън подиум. Съдбата ги среща когато и двамата не са свободни, само че възприятията се оказват толкоз мощни, че единствено седмица след запознанството си заживяват дружно.

" За първи път го видях като звезда. Отидохме с майка ми на концерт на " Аеросмит ", където Д2 бяха подгряващи ", сподели Юлия Кулиш. Тогава майка й видяла Деян и й споделила, че " това е нейният брачен партньор. "

" По време на концерта излязоха " Аеросмит " и към този момент не се вълнувах от тях, а мислих за него – по какъв начин да го намеря, по какъв начин да го видя. Майка ми сподели да му пиша в обществените мрежи и след няколко дни го открих, писах му, изпратих му фотоси от концерта, той незабавно ми одобри другарството, благодаря ти, супер, доста се веселя и по този начин започнахме да си пишем ", сподели Юлия.

" Когато тя стартира да ми написа първоначално си крещя, че някаква такава супер красива мацка - какво се закача, аз бях още с някогашната ми другарка и много резервирано подхождах, само че общително ", спомня си Дидо.

Юлия не е била настоятелна, тъй като знаела, че е привързан. Когато по-късно се видели на концерт в " София Лайв клуб, тя го целунала спонтанно по бузата.

" То тогава нищо не стана. Това беше една целувка по бузата, която за мен обаче беше сериозен знак, че нещо друго се случва, че съм претръпнал и нещо се е случило с връзката ми, че диря нещо друго. За страдание за предходната връзка. Остави някакъв отпечатък в мен тази целувка и в идващите дни си мислех, че нещо става. Не се поддаваш по този начин елементарно на такива естествени неща по концерти, имал съм много такива обстановки и закачки. Усетих нещо друго в нея. Женско наличие, съблазън, напряко ме гепи непосредствено. Омекнаха ми коленете ", показа той.

С тогавашната си другарка Дидо усещал, че се отдалечават и е време да откри нещо ново. Нещата потръгнали, само че Юлия още не била получила бракоразвод от първия си брачен партньор.

" Доста в огромна каша потеглиха нещата, само че доста бързо се отпушиха. Разделихме се с нашите предходни хора и взехме решение, че желаеме да вършим нещо дружно. Тя пристигна да живее при мен много бързо ", сподели той.

Юлия и Дидо създали две сватби. Едната август, а другата септември.

Искат да имат и свои деца, само че когато му пристигна времето.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР