Tой е от онези мъже, които остаряват като катедрали. Или

...
Tой е от онези мъже, които остаряват като катедрали. Или
Коментари Харесай

Киану Рийвс издаде първия си роман 


Tой е от тези мъже, които остаряват като катедрали. Или пък просто се трансформират и стават по-дълбоки в съзнанието и разсъжденията си. А бръчиците и белите коси единствено акцентират този сексапил. Оказва се, че за Киану Рийвс няма креативна сфера, в която да не е добър. Брилянтен артист, музикант. В различна рок група, човек, с огромно сърце, който постоянно подарява хонорарите си за дела, и не на последно място – надарен публицист.

Първият му разказ, който излиза от щемпел, носи името The Book of Elsewhere. Пише го дружно с британския фентъзи публицист Чайна Миевил.

Докато е на бюрото си, мисли върху тематики като – от кое място идват хората, силата на любовта и, несъмнено, гибелта – разумната част от живота. На 59 година, сполучлив и прочут, Киану не се тормози от дълбоки размишления по тази тематика, тъй като единствено в осъзнатост можем да приемем тези естествени процеси без боязън. В книгата му се споделя за вечен боец, който желае да може да почине.

Може би разисквам проблемите на бащата и проблемите на майката. Може би мисля за гибелта.

Oчевидно никоя тематика не му се коства прекомерно комплицирана, с цел да не мисли върху нея. През 2021 година той разгласява своята комиксова поредност „ BRZRKR “. Новата му книга в продължение в различен формат. Очаква се да последва мини сериал за Нетфликс, с присъединяване на Рийвс. Това съобщи „ ladyzone “.

Главният воин в комиксите на Рийвс носи името B. В илюстрациите той е изобразен, като човек с дълга тъмна коса и физически прилики с холивудския артист е безспорна. B e на 80 000 години. Той е полусмъртен и полубог. Обречен е с така наречен „ проклинание на насилието “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР