Той е оптимист за бъдещето на страната. Няма как да

...
Той е оптимист за бъдещето на страната. Няма как да
Коментари Харесай

Асен Агов: Няма как нещата да не се променят към по-добро, като сме стигнали дъното

Той е оптимист за бъдещето на страната.

" Няма по какъв начин да не се трансформират нещата към по-добро, като сме стигнали дъното. Третите избори може да се трансфорат в това трайно лекуване, което да сътвори ентусиазмът за смяна, с която да се възстановят справедливостта, законността и реда ", акцентира журналистът.

Според него обединяване не се постанова от хора с еднообразно мислене, а при срещата на разнообразни отзиви, които се разискват и от тях се ражда новото.

" Липсва разговор сред политическите партии. През годините в политиката навлязоха доста хора, които са привикнали да диктуват, само че няма нищо по-ценно от това да се беседва. В класическата народна власт болшинството и опозицията са част от ръководството на страната, а не врагове ", съобщи Агов.

Той е уверен, че третите избори ще донесат сериозна разбъркване в подредбата на политическите партии.

" Изборите ще доведат и до примирение, тъй като политиците видяха до каква степен докараха нещата. Разумните хора го осъзнават и знаят какво би трябвало да бъде свършено. Те намират от ден на ден поддръжка ", разяснява журналистът.

И означи, че е толерантен оптимист.

" Човек, когато се вглежда в историята, схваща, че една страна не се съгражда за ден-два, не се съгражда от калпазаните, които са упорити и са подготвени да работят за страната. Не е належащо да има болшинство от надарени хора в ръководството. Достатъчно е да има неколцина, които да могат да тикат нещата напред. Да бъдат тези локомотиви, които да донесат просперитета ", съобщи Асен Агов.

И предвижда, че предстоят още предварителни избори, до момента в който се стигне досега, в който ще има едно държавно управление, което да изкара цялостен мандат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР