Той е новоназначеният вицепрезидент на HMD Global за регионаНомер едно

...
Той е новоназначеният вицепрезидент на HMD Global за регионаНомер едно
Коментари Харесай

Рубен Леемън поема бизнеса с телефони Nokia в Европа

Той е новоназначеният вицепрезидент на HMD Global за района

Номер едно сме при ъпдейте на сигурността и софтуера на смарт телефоните, съобщи Рубен Леемън
(снимка: HMD Global)

HMD Global назначи нов вицепрезидент за Европа. Рубен Леемън ще дава отговор за ръководството на всички търговски интервенции, бизнес тактиката и развиването на компанията в района.

Леемън ще бъде основан в Швейцария и ще рапортува на основния изпълнителен шеф Флориан Зайхе, прецизираха от HMD Global, която се нарежда като „ домът на телефоните Nokia ”.

Преди да се причисли към компанията, той е бил основен изпълнителен шеф на Autronic AG, най-големия дистрибутор на мобилни устройства и смарт телефони в Швейцария.

„ HMD Global е постигнала доста в бизнеса си през последните три години, както със смарт телефоните, по този начин и с класическите телефони, които към този момент се продават в международен мащаб ”, разяснява Рубен Леемън.

Проучванията демонстрират, че потребителите употребяват смарт телефоните си по-дълго време, а HMD Global е водач в бързите ъпгрейди на операционната система, като остава отпред и при внедряването на Android 10.
още по тематиката
„ Ние предоставяме неповторимо заричане за Android и бяхме приети за марка номер едно в света при ъпдейте на сигурността и софтуера при смарт телефоните ”, акцентира Леемън.

По неговите думи, тази година без подозрение ще бъде от решаващо значение за развиването на мобилната промишленост с въвеждане на 5G. „ HMD Global играе основна роля в предаването на тази технология в ръцете на почитателите по целия свят ”, сподели вицепрезидентът на компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР