Той е лесна мишена, защото винаги първи нанася удар по

...
Той е лесна мишена, защото винаги първи нанася удар по
Коментари Харесай

Човек с вилица в света на супите | Ноел Галахър

Той е лесна цел, тъй като постоянно първи нанася удар по всеки, който му се изпречи или изрепчи. За последните няколко години, грубия манчестърски глас на Ноел се изрече за доста звезди, като не пропусна и своя брат Лиъм, някогашен фронтмен на Oasis. И в случай че имате време да се заслушате по-подробно в неговите нападки, ще разберете, че всичко това напълно не е поза, а проявяване на последна ранимост, облечена в вулгарност. Към себе си, Ноел е също толкоз безсърдечен, както и към другите, а в случай че жертвите на неговите словесни офанзиви устоят на напъна, резултатът е противоположен – те печелят неговото почитание. Едно е ясно – Ноел е напълно почтен, а истината става известно, провокира отвращение. Но на кой му пука за това? Със сигурност, не и на него.

1. Oasis
Ако можех да опиша кариерата си като филм, то Oasis е нещо приблизително сред " Вълкът от Уолстрийт " и " Спасяването на редови войник Райън ". Постоянна битка и безпорядък.

2. За сътрудниците в групата
Прекарах 20 години в група, която правеше всичко по взаимно единодушие. Да ме удари гръм, в случай че още веднъж се съглася на това. Изобщо, мисля си, че най-якия интервал на Oasis беше, когато за всичко отговарях само аз.

3. Реакцията на жена му към музиката, която прави
Престанах да изсвирвам на жена си, тъй като тя е способна да каже само: " Добре. Харесва ми. Бива. Добре ".

4. Хората, които четат книги
Онези, дето пишат, четат, вторачват се в книгите... Те, по дяволите, се мислят за доста по-висши от нас, бедните драскачи на нещастни песнички, които заработват по този метод. Книготърговци, писатели, притежатели на библиотеки – я ходете на майната си!

5. Кани Уест
Някой би трябвало да му купи на тоя дръвник речник, с цел да откри там думата " надарен ". Дайте този речник на Кани от мен, ето, подготвен съм да го надпиша – единствено и единствено да разбере смисъла на тая дума.

6. Бионсе
По-добре да пукна, в случай че това, което прави Бионсе има нещо общо с музиката.

7. Еротичните романи
" Петдесет нюанса сиво "? Нееее, " Петдесет нюанса лайняно ".

8. Съвременната поп-музика
Новата поп-музика е цялостна тъпня. Даже няма думи да я опиша. Ако би трябвало да й дам цвят, пада й се бежовото.

9. За своя брат Лиъм
Той е приключен измамник. С всички сили се стреми да се издъни. Например, не се появи на концерта в Америка. Няма думи, които да опишат безумието на тоя човек. Той е недодялан, самонадеян, злобен и ленив. По-лош човек в живота си не съм виждал. Човек с вилица в света на супите.

10. Насилието, обвързвано с хип-хопа
В Англия нашата музика е израз на възприятията на работническата класа. Имаме много общо с хип-хопа. Само дето не се гърмим и разстрелваме.

11. Да бъдеш готин – или да не бъдеш.
Да си готин не значи да седиш в ъгъла със слънчеви очила, да пушиш цигара, да попийваш шампанско и да цитираш Джак Керуак. Да си готин – това е когато не ти дреме какво приказваш и са по какъв начин си се облякъл. Готино е да не бъдеш готин.

12. Майли Сайръс
Има такава наклонност – девойки да излизат от кожата си, единствено и единствено да наподобяват предизвикателно. Или обезверено да желаят да стартират " диалог " за нещо дето никак не схващат. А цялата работа е в това, че те самите са едно огромно нищо. В Англия назоваваме сходно положение " насипно ". И къде е тайната? Ами, просто напиши хубава ария. Не ми снимай голия си гъз и цици – просто напиши нещо смислено, по дяволите. Наскоро гледах Майли Сайръс и си споделих – " Твойта м@йка, каква е тая дивотия, бе? "

13. Пънк-рока
Винаги стартира по един и същи метод – първо стихия, след това мъртвило. Мисля, че авангардният пънк-рок ще се върне, още веднъж ще бъде едно голямо лайно, а след това следва завръщането на китарите.

14. Виктория Бекъм
За какъв демон и по какъв начин тъкмо, Виктория Бекъм написа книга? Та тя даже не може по едно и също време да върви по права линия и да дъвче дъвка – книга!?

15. Фил Колинс
За да бъдеш сполучлив, не е нужно да си извънредно добър музикант. Ето, единствено погледнете Фил Колинс.

16. Успех
Успехът може да погуби индивида. Ако го преследваш, можеш да си изгубиш мозъка.

17. За повторното събиране на Oasis
Да, склонен съм незабавно против половин милиард. Предпочитам паунда, само че бих приел и смотаните ви долари.

18. За своя гений
Какъв съм аз като китарист? В най-хубавият случай – посредствен.

Източник ~ rollingstone.ru
Снимки ~ news247.info, vogue.com, illinoisentertainer.com, live4ever.proboards.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР