Той е известно име от 80-те години на миналия век,

...
Той е известно име от 80-те години на миналия век,
Коментари Харесай

Звездата от EastEnders Карл Хауман преодолява диабета, като разкрива огромна загуба на тегло

Той е известно име от 80-те години на предишния век, участвайки в сериали като хитовия ситком Brush Strokes и EastEnders, тъй че когато Карл Хауман загатва „ едно от най-великите усеща на достижение, което в миналото съм имал ” ще ви бъде простено, в случай че приемете, че артистът има поради един от екранните си шлагери.

Но Карл, който в този момент е на 70 години, в действителност приказва за здравето си и обстоятелството, че е съумял да преобърне диабет вид 2, който му беше диагностициран преди 18 месеца. „ Преди към 10 години бях диагностициран с преддиабет, само че не го одобрих прекомерно съществено “, спомня си той. „ Спомням си, че си помислих: „ Това е все едно да кажеш на жена, че е съвсем бременна “.

„ Баща ми беше диабетик и здравната сестра сподели: „ Каквото и да правиш, неизбежно е да станеш диабет вид 2 “, само че по този начин и не разбрах какъв брой е съществено. Така че не направих нищо по въпроса, с изключение на да отида на годишни медицински прегледи, които включват кръвен тест.

„ Мислех, че се усещам добре, само че постоянно ставах умо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР