Той е известен сред повечето от нас с ролята си

...
Той е известен сред повечето от нас с ролята си
Коментари Харесай

Джайм Ланистър става лице на L’Oréal

Той е прочут измежду множеството от нас с ролята си на Джайм Ланистър от сериала „ Игра на тронове “.

Не е нужно обаче да чакаме чак до 2019 година – началото на последния сезон на сполучливия сериал, с цел да го забележим. Актьорът Николай Костер-Валдау влиза в ново амплоа – той става лице на L’Oréal Men Expert и мъжкия крем за лице срещу бръчки Vita Lift.

Самият Николай, който театралничи в черно-бяла фотосесия за акцията, признава, че има доста разнообразна грижа за кожата на лицето си.

Неговата съществена рутина се състои от „ душ, бръснене, а може би не “. Но той има една необикновена добавка – постоянно употребява околоочен крем. А когато брадата му е по-къса, той признава, че употребява и хидратиращ артикул.

Датският артист става лице на известната марка освен поради външния му тип. Всъщност той се надява, че известността му ще бъде от изгода за повишение на осведомеността към акциите в региона на климатичните промени и равенството сред половете, в които той работи дружно с организации, в това число и Организация на обединените нации.

Преди последния сезон на „ Игра на тронове “, ще можем да го забележим в идващото благотворително начинание през месец ноември, защото L’Oréal Men Expert има партньорство по отношение на Мовембър. По думите на Николай, той ще си пусне „ героичен мустак “.

Източник: tialoto.bg

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР