Той е изтънчен и целунат от слънцето, непринудено готин и

...
Той е изтънчен и целунат от слънцето, непринудено готин и
Коментари Харесай

91-годишният модел с лице на кинозвезда

Той е изискан и целунат от слънцето, доброволно готин и на 91 години. Испанският крал - с същинско име Андрес Гарсия-Карро - става модел ненапълно инцидентно с помощта на внучката си Селин ван Хеел, която стартира да го снима преди три години и избира псевдонима за неговия Instagram.

Гарсия-Каро има лице, основано да бъде снимано, със железен взор и ъгловато лице на класическа кинозвезда. Днес, със забележителен брой почитатели в обществените мрежи и огромни акции за Zara и adidas зад тила си, испанският крал е един от най-старите работещи модели в Европа.

 

Той знае по какъв начин да театралничи. Мисля, че се е родил, знаейки по какъв начин да театралничи ", споделя Ван Хеел в телефонен диалог от Гран Канария, където дружно с дядо си снима нова акция, която следва да бъде пусната в продажба. " Можеш да му сложиш всичко и той наподобява необикновено. "

По имейл Гарсия-Каро споделя, че се е почувствал доброволно още от първия път, когато Селин го е снимала. " Съжалявам, че не бях почнал тази кариера 20 години по-рано ", разяснява той.

 

Едно от най-забележителните изображения на испанския крал до момента се появи в Европа предходната година като част от акция за марката за връхни мото дрехи Schott NYC. Заснет от Ван Хеел в ретро боулинг зала, Гарсия-Карро намята алено яке към раменете си, поставя палци зад катарамата на колана си, а по лицето му падат подчертани кичури коса. " Всичко е въпрос на отношение ", написа Schott в надписите, съпътстващи изявленията в обществените мрежи, популяризиращи изображението.

" Погледът му, методът, по който гледа към камерата - това е просто, само че в действителност го дефинира ", споделя ван Хил за изображението. На други фрагменти от акцията Гарсия-Каро театралничи с по-млади модели, откроявайки се с внушителното си наличие. Но зад кулисите дядо ѝ е бил палав, играейки същински боулинг, когато не са снимали. " Беше толкоз занимателно. Той постоянно ме изненадва ", споделя тя.

 



 

Нов живот

Ван Хеел споделя, че постоянно е била близка с дядо си, само че връзката им се задълбочава по време на блокирането на Ковид-19 напролет на 2020 година, когато тя остава с него и баба си в Испания за по-дълъг интервал от време, с цел да не бъдат сами. По това време тя е изпълнителен помощник във френското фешън списание L`Officiel и в никакъв случай не е опитвала силите си във фотографията (Сега това е нейната кариера на цялостен работен ден). Но затворена в дома им, тя стартира да прави стайлинг и да снима Гарсия-Карро, като му основава акаунт в Instagram, който скоро стартира да притегля почитатели.

" Той постоянно е бил супер моден ", разяснява тя. " Когато беше млад, към този момент носеше тези дълги кожени палта като Макълмор... и авиаторски слънчеви очила ".

 



 

Гарсия-Карро е живял доста животи: животновъд в Аржентина, притежател на ресторант в Уругвай и сътрудник по недвижими парцели в Испания. Като модел първата му публицистична публикация - с изображенията на Ван Хил - се появява в печатното издание на L`Officiel China през 2020 година Скоро следват благоприятни условия с други издания и марки, в това число Zara, с която си сътрудничи за капсулна сбирка, включваща копринен халат, пижама, дънки и слънчеви очила. Испанският крал може и да наподобява доста по-млад от 91 години - Ван Хел се майтапи, че " е сключил контракт с дявола ", изключително откакто към момента пуши и постоянно се обгаря - само че той отдава късната си кариера на това, че му е дала " нов живот и толкоз доста сила ".

" Изглеждам даже по-млад от преди! Това, което намирам за най-удовлетворяващо в моделството, е да се срещам с младежи, да узнавам нови неща, да бъда деен ", споделя той. " Не желая да седнал съм в хола си и да виждам по какъв начин животът минава.
 
Ван Хеел има вяра, че неговият външен тип и сила намират отклик в света на модата сега, когато той приема от ден на ден модели в златната им възраст - Кармен Дел`Орефиче, считана за най-възрастния работещ супермодел на 91 години, към момента се появява на кориците на списанията и незабравимо закри кутюрното ревю на Гуо Пей в Париж през 2017 г.; 101-годишната текстилна и интериорна дизайнерка Ирис Апфел се трансформира в фешън икона.

Ван Хеел счита, че дядо ѝ е идеалният образец за това за какво никой не би трябвало да изпитва потребност да се държи като възрастен.

" Когато си на 70 или 80 години, това не значи, че животът ти е завършил и би трябвало да се държиш като блага стара баба и да не правиш нищо друго ", споделя тя. " Можете да вършиме всичко на всяка възраст.

 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР