„Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, умен, отличник

...
„Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, умен, отличник
Коментари Харесай

Все още имам паник атаки:Тони Димитрова - slava.bg

„ Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, интелигентен, първенец в живота “, показа в Неделята на Нова певицата Тони Димитрова.
Обичаната бургаска изпълнителка за пръв път разголи душата си след загубата на доста безценен за нея човек – брат й Йордан, който умря от Ковид-19. „ Ако можех да опиша с една дума 2020 година ще е ”болка”, стартира изповедта си тя.
„ Нямаше едно нещо за което да сме единомислещи. Неприемане на цялата обстановка, с лекомисленост, едни международни конспирации. Целият свят го одобри, а ние – не. Гледам и в този момент какво се случва. Казват: Ние ще отворим! Какво желаете? Тези, които палехте маските, нищо положително от това не следва, няма да станете по-велики. Ние сме едно нищо, в случай че продължаваме по този начин. Не желая да генерализирам, има фантастични хора, които вървят по пътя си почтено, само че за жалост даваме публичност на по-незначимите неща”, споделя Тони Димитрова.
Най-лошият сюжет за бъдещето е да изпаднеш в боязън, тъй като оттова започваш да се сгромолясваш, споделя обичаната Тони. Тя разкрива, че от време на време страхът я обзема, не съумява да го победи на секундата. Заради пандемията е изпадала на моменти в меланхолия, в различен случаи получила паник офанзиви. Най-сериозният удар, който е понесла е гибелта на брат й.
„ Загубата на брат ми ме унищожи! Загубих моя воин в живота, брачната половинка му, която е прелестна загуби любовта на живота си, децата му – най-хубавия татко. Той беше Супермен за всички нас – добър, прелестен. Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, интелигентен, първенец в живота. Не знам по какъв начин да продължа без батко. Едва ли времето ще ме излекува! Поплаквам си, събираме се от време на време със снаха ми, приказваме си за него. Аз в случай че се погледна в огледалото доста наподобявам на него. Батко е в мен! Всеки ден се събуждахме с вярата, че ще бъде по-добре, само че той не беше. Докато пристигна денят, в който конецът се скъса. Крещях, вих като вълчица с колкото ми глас държи.”, разголва душата си Тони.
Тъжи, че не е съумяла да се сбогува с него. Написала му окуражително известие в месинджър малко преди да го реалокират в реанимация и до ден сегашен се опасява да огледа дали той го е видял. Ако има една последна минута с него би го прегърнала и няма да го пусне.
Тони Димитрова разкрива, че първоначално небивалиците, които чувала по собствен адрес я наранявали, прочела какво ли не, преписали й връзки с доста мъже. Стефан Диомов даже се страхувал да я приближи, а тя до ден сегашен му приказва на вие. „ Казах му: Моля ви се, господин Диомов и отидох и го разцелувах по бузите. То бяха доста нелепости, ядосвах се първоначално, а в този момент им се смея”, разкрива Тони.
Споделя, че не се срами от неуспехите си. „ Имам си един неуспех, 3-годишен неуспех. Преди споделях, че не се отхвърлям от нищо претърпяно, само че тези 3 години, в случай че можех бих ги изтрила. Това е интервал на доверчивост, само че няма да приказвам с имена. Този неуспех ме научи да не се предоверявам. Няма към този момент да ми смъкват звезди и аз да падам в краката им”, сподели пред Мон Дьо изпълнителката на „ Ах, морето!”.
Животът й е изменен от трима души – Ева, Гого и Стефан Диомов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР