Товарните камиони, които трябва да преминат през Дунав мост при

...
Товарните камиони, които трябва да преминат през Дунав мост при
Коментари Харесай

Полицията спира камиони в съседни на Русе области заради тапата на Дунав мост

Товарните камиони, които би трябвало да преминат през Дунав мост при Русе, с цел да влязат в Румъния, към този момент се стопират в прилежащите на Русе области Разград, Велико Търново и Стара Загора. Това ще става на подобаващи за това места. Тировете ще могат да продължат по пътя си, след съгласуваност с регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе, оповестиха от Министерството на вътрешните работи.

По-рано денем Българска телеграфна агенция съобщи, че колоната от чакащи камиони на границата с Румъния е над 20 км. Тировете блокират русенския бул. „ България “ и това провокира недоволството на локалните поданици и бизнеса в региона.

Създадена е междуведомствена група, в която вземат участие зам.-министър на вътрешните работи, зам.-министър на на превоза и зам.-министър на районното развиване и благоустройството. Групата ще координира напъните по понижаване на тежкотоварния трафик.

В намирането на решение са ангажирани тясно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на превоза Христо Алексиев и министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР