Това заяви в предаването Алтернативата журналистът Георги Атанасов. По думите

...
Това заяви в предаването Алтернативата журналистът Георги Атанасов. По думите
Коментари Харесай

Георги Атанасов: ГЕРБ пусна много пипала, обхвана държвата като паяжна

Това съобщи в предаването " Алтернативата " журналистът Георги Атанасов.

По думите му прокуратурата е била спирачка по аферата със строителството на Автомагистрала " Хемус ", тъй като държавното обвиняване е " преторианска армия " на ГЕРБ и Бойко Борисов.

" Тя е политически орган. Има и почтени хора, само че виждате историята с някогашния финансов министър Владислав Горанов. Надявам се да излезе нещо по аферата “Хемус”. Само един метод има, в случай, че прокуратурата е преторианска армия на Борисов. В тази настройка със превзета глава на прокуратурата, доста калинки и хлебарки в службите и администрацията, разчистено може да бъде в случай че изпълнителната власт постъпи по метода, по който работи Рашков - първо удряш, пък след това дано се оплакват ", уточни още Атанасов.

, че някогашният министър председател Бойко Борисов и негови министри и зам.-министри от районното министерство, плюс още няколко индивида от АПИ и " Автомагистрали “ са в хипотетичния лист на имена, които ще огласи пред вътрешния министър Бойко Рашков и основния прокурор Иван Гешев Борислав Колев. Колев е упрекнат за пране на 53 млн лв., получени от него за Автомагистрала " Хемус “. До ФрогНюз доближи информация, че хора от кръга на някогашния министър председател към този момент се били разбрали да отхвърлят каквото и да било присъединяване, като в това време разгласят, че Колев е бил заставен да спомене техните имена. Атанасов счита, че това е изцяло предстоящо.

“Няма по какъв начин някой да чака, че мафията и нейните креатури ще пропеят. Ще се базират на всички богове и светци, ще се жалват на Страсбург и Брюксел, ще бавят топката, тъй като това са едни доста безконечни процедури, ще торпилират, ще взривяват мина след мина терена и ще чакат всичко да се върне по остарелия начин”, счита още Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР